//tohle taky obnovíme! Jaká je vaše nejoblíbenější značka zmrzliny? (tak letně ) |
Nejoblíbenější značka pracího prášku je rozhodně "vypere to za mě někdo jiný, já jsem na to totiž příliš líny" ![]() |
Zelený persil gel a na ruční praní mám Perwoll =) Ale teda zajímalo by mne kolik z vás fakt pere =)) |
Můj oblíbený hypermarket je Kaufland, mají tam celkem dobré ceny (např. pečivo mají skoro 2x levnější než v albertu) a navíc to tam mám blízko. |
u nás v Bille taky nejsou věřejný záchody (dřív to BYLA Delvita) |
Kdyt to myslíte v místech, tak nejlepší TESCo sem viděl v letnanech a v kralupech. Tam jezdíme nakupovat furt, ale TESCO žačíná mít boužell krizi. Nám se to stalo tak jednou, že byl zkaženej jogurt, zakysaná smetana a pak neco ještě no, jinak super. A Ravennka má pravdu, např. Jejich značka fotopapíru do tiskárny je kvalitnější než HP, což mě i mamku překvapilo :O. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4149 sekund |