Tesco Brno Avion, nemůžu si stěžovat...jak říkám, v životě se mi to nestalo =) |
Na mě mediální tlak z TV nebo TN neplatí Vím to z vlastní zkušenosti. Docela často jsem s kámoškou nakupoval v TESCO, a pak jsme radši jezdili jinam. Protože to co jsem psal dole jsem si nevymyslel. Možná, že je každé TESCO jiné (kus od kusu ), ale ty v našem okolí jsou hrůza a nebo mam fakt smůlu! Když jsem tam kupoval nedávno bomboniéru k svátku, tak bylo totálně prolezlá molama a housenkama. Fakt výbornej dárek k svátku !!! TESCO rulez DD |
Nj, mediální masáž =) co říkaj v televizi je pravda =)) já nakupuju v Tescu už tři roky a ještě se mi nestalo, že bych si vzala něco zkaženého =)) |
btw jestli tam pracuje Ukrajinec, Čech, nebo Číňan... není to jedno?! |
Ano v tescu je hodně zkažených potravin však když se v TN zmiňovali tak většina byla z tesca |
Zásadně nakupujem v Tescu velký nákupy. Nezažila jsem prošlou potravinu; zeleninu i ovoce mají velmi pěkné a rozhodně se hned nekazí. Co se týče obecných cen, tak se mi ještě nestalo, že bych měla jinou cenu u výrobku a jinou cenu na pokladně. Rozhodně cenově vycházejí nejlépe a vyhovují mi i některé výrobky jejich značky, které jsou kvalitativně srovnatelné s jinými výrobky - jen levnější. Třeba takový protlak, žampiony v plechovce, mozarella (jo, neni nad pravou, ale kdo na to má mít prachy poměr cena/výkon je velmi dobrý). Co se týče Billy, tak tam taky nakupuju, tam mají obvykle super pečivo a zelovoc, vhodné na nákup během týdne. Nejhorší je Albert a Hypernova, předražené, ještě nemají nic extra věci... jen některé věci od nich z pekárny jsou chuťově dobré =) |
No to máš vlastně pravdu, beru zpět, mamka tam pracuje a je v krizii . No takže, když to všechno schrnu, tak Globus, Lídl, Plus Penny a Kaufland. |
TESCO bych tu zrovna nezmiňoval, pracujou tam samí ukrajinci a polovina potravin je prošlá, schnilá, zkažená nebo plesnivá a ceny tam jsou dost divny, něco jiného je na výrobku a něco jiného je vám naúčtujou na pokladně BILLA má dobrý potraviny (čerstvý) a Globus docela taky |
Další Značka zní: Značka Hypermárketu-obchodu. Tesco, Globus. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7019 sekund |