Knihy-Sci-fi,Probuzení tmy dopravní značka (xD) hlavní silnice,přechod. |
a ještě bychom mohli udělat nejoblíbenější dopravní značky Já mám ráda hlavní silnici, nebezpečí smyku a nebezpečnou krajnici |
No tak pití jednoznačne Coca Cola Cherry, boty - tam nemám vyhraněnou značku, takže Adidas, Salomon. Časopis - Offroad, mýdlo - nemám nejoblíbenější, používám Radox a ještě mě napadájí hodinky - Casio |
No jasně uděláme to uplně na všechno,od oblečení po výrobce knížek Časopis:ABC,Boty:Adidas,Knížky:Albatros,pití:Coca cola,Sprite,Stránky:Supergames,divoké kmeny.A potom budu dopísávat,tak jo, můžeme začít show. |
Nope, preference SE =P =) A co nejoblíbenější značka pití? =) Bot? Časopis? mýdlo |
Jo jo, SonyEricsson mám taky, ačkoli spíš preferuju Nokii, ale vzhledem k tomu, že nenabízí produkt, který jsem chtěl, tak jsem musel sáhnout po SE. Jinak další moje oblíbené značky: auta - Toyota; motorky - Kawasaki,Yamaha (nemůžu se rozhodnout); ve světě počítačů pak u mě vedou - Intel, nVidia, MSI, Logitech, steelserries; z ostatní elektroniky pak Panasonic, Pioneer a Kenwood |
jo a eště jedna značka na kterou jsem zapoměl a to je na Sony Ericsson |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2601 sekund |