1) moje vlastní značka
2) PUMA 3) M&S 4) Marlboro Classics 5) LACOSTE 6) WELLA PROFESSIONAL 7) nike, adidas (podle kvality) |
Jako by to na věci něco měnilo... nebo film je snad "značka" ? Já už to tady vážně přestávám chápat |
Probuzení tmy je značka? Dračí srdce je značka? To je snad název té knihy ne? A název a značka je snad trochu něco jiného... |
Jo ty myslíš značku jako třeba Probuzení tmy nebo Dračí srdce atd.? |
1) "... my to máme..." 2) spíš mě přišla divná formulace "výrobce knih" místo vydavatelství (u toho výrobce je to totiž na delší zamyšlení, kdo je totiž výrobce knihy? Autor, který jí napíše, vydavatel, který zajistí vydání, nebo tiskárna, která jí vyrobí fyzicky?) 3) sci-fi je žánr a žánr, ani konkrétní kniha mi moc jako značka nepříjde, ale to je jedno... |
No ale mi to máme rozdělené na ,,Vydavatelství" a ,,Knihu" |
PS: kdyby někdo vymyslel značku "zákaz vjezdu autoškoly a čepičářů", tak ta by se na 100% stala mou nejoblíbenější |
Nejoblíbenější dopravní značku nemám, jen více oblíbených - "konec všech zákazů" (B26), "nejnižší dovolená rychlost" (C06a), dvojitá zatáčka (A02a, A02b) a "nebezpečné stoupání" (A05b) Vidět je někde všechny pohromadě, tak se zblázním radostí a asi se tam přestěhuju (a ještě bych si malinko rejpnul, že výrobce knížek bude spíše nakladatelství a že sci-fi není značka ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3734 sekund |