a Vlasec?? jinak můj Popis:Vlasec:Super Moderátor,dá se snim docela dobře pokecat Doom:náš nejstarší moderátor,teď se zase dostává do své role(moc sem nechodil) Ravennka:celkem dost se stará o SG, a když se něčeho chytne tak se to pokusí splnit(většinou se jí to povede) Kobyla:taky dobrý Moderátor,píše málo ale když už něco píše tak je to dost dlouhé(jinak ho moc neznám) Suzuzi:na to jak je mladá píše celkem chytře a vístižně je jedna z nejlepších t.Ry:je celkem good k Pokecu a myslím že píše taky dost dlouhé komenty a příspěvky tak to je asi všechno =) ale prostě Moderátoři sou super |
Popis moderátorů: Doom, náš tajemný moderátor. Suzuzi, naše moderátorka s nej. komentářmi. tR.y, náš moderátor u hrách. Ravennka, o všechno se to stará. ;D Kobylu neznám. Doufám že jsem to vystihl dobře. |
t.Ry, Vlasec Přes grafiku a fonty, jsem se s nimi poznal a jsou fakt moc v pohodě . Suzuzi, Ravennka Moderátorky, které jsou velmi inteligentní a dá se s nimi kecat. A mimochodem, bez Ravennky už to ani nejde, od té doby, co se vrátila!=) A Doom, Kobyla S nimi se moc nebavím, možná, že jsem se jednou pozdravili na Chatu, co bylo vše, ale taky jsou v pohodě. Můj názor na Moderátory. A jinak mám rád v podstatě všechny moderátory! |
Shadowz>mě by zajímalo jak se tu můžeš vyznat když tu si jenom měsíc =)) |
Suzuzi,Vlasec,Doom,Jakub ty mam nejradši ale ostatní mám rád taky =)) jo ještě Ravennka |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3396 sekund |