A myslím že když někdo umí programovat,tak proč by mněl přijít na buben,jen protože nejsem VIP.Snad jsou si všichni rovni ne?Mi připadá jako by jsi se tady nadrřazoval. |
Proč?To je podmínka?A řekl jsi kravinu "Aspoň VIP" nic lepšího už být nemůžeš. |
Však mám ,chodil jsem se Strikem do kurzu,já jsem tam chodil ještě o něco déle,takže to umím myslím velice dobře. |
On by tě i zvolil, když bys měl podstatně velké zkušenosti s HTML kódy a věděl bys jaké a jak a kdy použít. =). Největší problém je ten, že nejsou lidi =). Zpět k tématu prosím =). |
tak já jsme zvyklý,z ostatních fór že se dávají bany za whisp. modrátorům,a nedej bože administrátorovi. A nemusely by tu funkci mít všichni.Myslím že lidí co to umí je tu jen pár,ale mohl by určit nějaké lidi co by přidávali hry.Udělat funkci třeba "Herní kurýr" |
Martinovi?Tomu se nesmí jen tak psát ne?A asi by semnou vybjehl,jsem tu pár dní..Striker taky perfektně ovládá html,to on mně (on mně to naučil),a nic mu nedovolily. |
Protože by v tom byl hrozný zmatek a mohly by se tu objevit i viry, nikdy nevíš co sem přidáváš. Důvodů je spousta, nejen tyhle. |
Canib@LCol2pS3> tak o tom přesvědši Martina a něčím mu zajisti že si zodpovědný a on navrhoval funkci redaktor, tak mu napiš do pošty a uvidíš=) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3263 sekund |