Tak to už je individuální a záleží na characteru jak na tebe a ty na okolí působíš. |
Teda nevím jak je to u vás, ale já byl ve 14(15) ještě ve stádiu, kdy sice holky už se mi líbily (fyzicky), ale po psychické/duševní stránce mi přišlo, že sou to strašné slepice a opravdu mezi nimi nebyla snad žádná, se kterou bych do toho šel, možná až na jednu vyjímku, ale u té by to bylo stejně takové, že by člověk nechtěl spěchat a pak když by na to přišlo, tak už by mi bylo určitě 16 a navíc by mi to bylo úplně jedno. Když tak nad tím přemýšlím, tak ještě v 18ti to bylo u těch holek tak půl na půl slepice, což je docela špatný ale aspoň už se dá vybrat |
ad ten sex ve 14 - vždyť je to jedno, stejně každej rozumnej neřeší kolik mu je, ale s kým se hodlá vyspat =) (resp jako neni to.. "jééé..zejtra už můžu, tak honem sehnat někoho, s kym se vyspim) |
Kubo, ony slova sex nebo třeba soulož jsou nějaký závadný, že píšeš "to"? mno...tak jsme se nakonec tak nějak všichni shodli |
To souhlasím. Většinu lidí totiž skutečnost vůbec nezajímá, jsou to ovce a jdou z davem a když někdo davu v televizi, v novinách a bůh ví kde všude cpe, že cigarety způsobují rakovinu a o ostatním škodlivém se nemluví, tak dav to bere tak, že jenom cigarety škodí. Nikdo neřekl, jak by byl úspěšnej, ale to je jedno, protože by si to stejně nikdo nepamatoval Já teda všechno za sebou nemám, ale myslím, že se bez toho obejdu. Věci jako cigarety nebo jointy mi nikdy nic neříkaly, možná si to nechám na důchod, až se budu nudit |
Kobyla> Mi připadá občas, že ta mentalita lidí je fakt úplně vadná... přece ten bordel co dejcháš venku, když je smog třeba, je úplně stejně škodlivej...ale to je fuk... A jako ve 12 a este opilej a zhulenej by asi moc uspesnej v tom svym prvnim sexualnim zazitku asi nebyl Ale tak jako...kazdej at si to dela po svym me do toho naprosto nic neni =) ja uz si tohle vsechno davno prozila a jsem docela rada, ze uz mam klid daniel98> proč? =)) |
Jo, je to možná trhlý, ale přijde mi to pořád lepší než udělat to ve stylu "teď jsem poprvé z dohledu, dejte to všechno sem, já to zkusím" a třeba ve 12, nebo kdykoli bude ta první příležitost, tedy i dřív si vzít cigáro, totálně se opít, zkusit jointika a završit to prvním sexualním zážitkem, ačkoli ten si stejně dotyčný nebude pamatovat. Takový plán je oproti tomu zlatý. Ať už proto, že si člověk vyzkouší každou zkušenost zvlášť a bude tedy cítit přesně jaké to je, nebude se mu to míchat, nebo proto, že na to bude více méně připraven. Proč je alkohol přijímán lépe než cigarety je podle mě jasné. Cigarety způsobují v určitém procentu rakovinu. Rakovina je v povědomí lidí zlá a nebezpečná nemoc naproti tomu o nemocech a zdravotních problémech se mluví daleko méně a jsou i méně známé. V neposlední řadě to bude i tím, kde žijeme, protože v zemi kde vládne pivo, slivovice a jiné se není moc čemu divit, že je obecně vžito "jedna sklenička nikoho nezabije" a podobné názory. |
Jsme se nepochopili...myslela jsem to kapku jinak =)
přijde mi trhlý si to naplánovat např takhle: 2010 - zkusím jít za školu 2011 - přijdu pozdě domů 2012 - bude mi 15, tudíž zkusím první sex ... 2015 - je mi 18, zkusím poprvé kouřit 2016 - poprvé se opiju... akorát by mne zajímalo, proč je obecně přijímané jako OK, že se děcko dostane k alkoholu, ale třeba k cigaretám ne... (ne že bych to nějak schvalovala, jenom by mne to zajímalo) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2814 sekund |