Mno a mě přijde trhlý říct na to někomu, proč až za 8 let, když to může zkusit dřív. Zrovna od někoho, kdo by měl jít příkladem (ačkoli chápu, že jako moderátor asi jdeš spíš příkladem ve věcech chování na fóru, ale to je jedno) jsem nečekal takovýhle výrok. Tak to chce zkusit až mu bude 18 a svým způsobem nebude dělat nic špatného, tak proč to někomu rozmlouvat? K tvé připomínce o rodičích - ono je docela rozdíl zkusit alkohol nebo cigaretu s někým rozumným a nebo v partičce, která se jenom hecuje a nemá s tím žádné zkušenosti. |
no jako asi takhle..přijde mi trhlý říct "za 8 let to zkusim" =)
a ne, opravdu v tomhle na zákony nehraju, protože to je úplně absurdní, jeden den se smí a druhej nesmí...vím, že někde ta hranice být musí, to je mi jasný, ale stejně =) naši mi řekli "když budeš chtít zkusit kouřit, přijď za náma, dáme Ti cigáro..." ... no, ne že bych toho využila, ale tu možnost jsem měla =) (a rozhodně dřív než v 18 )
a chtěla bych vidět člověka, který do 18 neměl ani kapku alkoholu =) imho nikdo takový neexistuje ![]() |
Až? Teda Ravennko... na zákony nehraješ jo? Jasný kde jakej malej fakan dneska kouří, ale je to teda pěkně hnusný. Tohle mi příjde zodpovědný, prostě mu bude 18, už dle zákona bude moct a rozhodnout se, jestli chce nebo neche. Nevidím na tom vůbec nic špatného. Já to Danielovi jedině schvaluju a třeba do té doby ještě příjde na to, že to ani zkusit nechce, protože mu to nic nedá, protože když to zkusí, nebude o nic lepší. A třeba taky né a začne kouřit, ale bude to jeho rozhodnutí a bude to mnohem zodpovědnější, než kdyby to zkusil teď, protože za těch 8 let bude o mnoho zkušenější. |
nahodou to je furt k tématu... pro někoho je drogou provokovat a prudit, nemůže bez toho být... pro někoho je drogou opravovat cizí příspěvky, protože je to strašný a pro někoho je drogou psát všude, že je offtopic (páč je to boj s větrnými mlýny a nikdy nelze udržet naprosto čistě ontopicovou diskuzi a je lepší tam stočit zpátky diskuzi samovolně, než upozorňovat na offtopic, protože pak diskuze zmrzne... ) |
No ale uvědom si, že Ravennka neni tvůj bratr ani kamarad takže bys buď mohl vysmolit z toho tvýho vzduchoprázdna v hlavě vysmolit něco smysluplnýho nebo nic nepsat. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3234 sekund |