Řekl bych, že jisté výsledky vidět jsou, pozitivní bohužel ne, žádná droga (alespoň v pravém slova smyslu) imho není pozitivní. A snaha... v životě jsem neviděl u feťáka (nebo obecně u nikoho opravdu závislého) nějákou patrnější, natož odpovídající snahu. |
Na druhou stranu, kdyby tomu pak odpovídala ta snaha a byly za tím vidět nějaké výsledky - to by byla fakt velmi pozitivní droga =) |
nene prospiva fakt a guma nma tom neco bude mno nekdy ty vipadky se dostavujou lol |
mno na tom neco bude ja kourim ctyry roky nevadi mi to skunky sou v pohode mno asijk si mel slaby matro kdyz ti to nic neudelalo ale MARIUHANA PROSPIVA HRANI GAMES NA PC A VSECH HRACICH KONZOLICH FAKT MRDA DOPORUCUJU ALE KDO CHCE BEJT CISTEJ TAK JE DOBRY SE OZRAT ale pak si z hrani nic moc nepamatujete jenom se rano vzbudite a uvedomite si ze ste pc rozsekali nervama ze vam nesel udelat ani prvni level |
Cigarety jsem zkusil za život asi dvě, smrdí mi to aktivně i pasivně. Alkohol je už příjemnější, ale už se nikdy nechci ožrat. Trávu jsem jednou zkoušel a nic jsem necítil, tak zkusím někdy znova lepší vzorek. "Tvrdé" drogy ani zkoušet nehodlám, v tom vidím až příliš velké riziko (i když i uchlastat se dá až k smrti ...) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6009 sekund |