Aktulizace mého příspěvku:
Píšu: Levou i pravou mačkám mezerník: Palcem (levým spíše) Diakritiku používám, občas zní něco fakt jinak takže mi dává problém to přelouskat. ![]() |
Mezerník mačkám levým palcem, píši osmi prsty (palec, ukazováček, prostředníček a prsteníček) a diakritiku píši proto že chci aby to po mě někdo přečetl. Pač když já vidím větu bez diakritiky tak dál radši už nečtu. |
Přesně tak kiko, až na to, že já mačkám mezerník levou =) |
Já mezerník mačkám pravým palcem... Jinak používám diakritiku - pro přehlednost a lepší orientaci.V podstatě jsem si už na to zvykla, ale nedělá mi problém přepnout mozek a psát bez ní |
Já píšu desítí prsty, ale mezerník mačkám častěji pravým palcem ... |
hele ale palcem se moc psát nejde takže si mislela 8 prstů nebo to palcem de? |
No tak zrovna toto téma asi potřebovalo trochu vyhrabat, jelikož je to jedno s těch, které upadlo v zapomenutí, i když by se díky pár lidem mohlo udržet. Ještě chci přihodit k mému příspěvku 23., že používám asi všech deset prstů když píšu, dříve jsem to dělala pěti, ale to bylo pomalejší a dlouho netrvá, zvyknout si na psaní více prsty. |
Já používám diakritiku, odstavce i velká-malá písmena. Za prvé se to pak líp čte a Za druhé je to přehlednější a Za třetí pak jde rozpoznat jednotlivá slova. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3761 sekund |