já píšuá jak se mi zachce nepíšu ani 5ti a ani 10ti. spíš píšu dvěma a to prostředníčkama a deto ale píšu i jinýma dvojicema prstů ale většinou píšu jen dvěma a to třetími prsty z obou stran. |
Mě když třeba kamarádi píšou na icq atd.. tak diakritiku nepoužívají ale já to přečtu není to ani těžký samozřejmě jak pro koho bez urážky. |
Ano,používám.Jednou sem se zeptala svého kamaráda který byl na horách jak se tam má a on odpověděl blbe.To sem si myslela že mě píše blbe ale ve skutečnosti chtěl napsat blbě.Už sem si na to zvikla,ani my to tak dlouho netrvá šáhnout si trochu navrch. |
Njn hold nejsem stroj Proste kdzy pisu na fora tak na to moc nekoukam co pisu jen zhruba vim a hlavne se ucim psat na klavesnici 10ti a nejsem v tom zrovna zbehlej, takze opravuju jen ty nejvetsi chyby, jinak to nechavam bejt kdyz to je jen carka,hacek nebo neco takovyho..... |
Mě už se líp píše takhle aspoň po sobě něco přečtu než když sem to musela luštit. |
woler> hm...možná by ještě nezaškodilo zapracovat na interpunkci |
Ackoli diakritiku moc nepouzivam tak sem schipnej kdyz si to situace vyzaduje napsat klidne knizku s diakritikou. To me problem nedela akorat je to delsi kdyz pisu s ni a tak preferuju bez ni. |
Jen tak čiště ze zájmu, kolik je tu lidí, kteří jsou schopni napsat příspěvek s diakritikou, překliknout do druhého okna a tam pokračovat bez diakritiky?! =) |
Tak to není zas tak těžké, ď, ť, ó, ň, ... stačí použít klávesu s háčkem/čárkou a pak napsat d, t, o, n Tyto klávesy na klávesnici nejsou a je proto nutné háček doplnit jinak, stejně tak pokud chcete napsat velké písmeno s háčkem/čárkou a nepoužijete Caps Lock Jinak myslím, že diakritika je fajn, líbí se mi víc než anglické sh, ch, nebo rovnou německé tsch ... Je to součást češtiny, chápu, že v systémech, kde je s diakritikou problém, se čeština vynechává, ale všude jinde mi to připadá nemístné. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4230 sekund |