Ano je to hnus,já píšu s háčkama,j,a navíc mi to zní blbě např.dobre,to nemůžou šáhnout o klávesnici víš,já lidi,kteří píšou bez háčků a čárek nechápu.ale já mám jediný problém,neumim na klávesnici háčky nad T nebo D |
ˇGunrap tak normálně zmáčkni Shift+to tlačítko vedle něj a pak písmeno kde to chceš taky to tak občas musím udělat |
Diakritiku se snažím používat co nejvíc, protože bez diakritiky je to takové divné. Jakdyby jste psali do sešitu ve škole bez háčků a bez čárek... |
Ja ji moc nepouzivam, protoze jsem zvyklej z UO a tam diakritika nejde a navic je to pomaly. |
Jo, souhlasím, text bez diakritiky a interpunkce je hnus a čte se blbě. Nejhorší na tom je, že takhle navíc píšou lidé, kteří tam naflákají spoustu překlepů, sem tam zapomenou mezeru a ještě k tomu se neumí pořádně vyjadřovat. Když by ta věta byla nesrozumitelná i s diakritikou, interpunkcí a bez překlepů, tak s tím vším je to čitelné tak po dvou minutách přemýšlení ... Takové příspěvky mažu, když se tam vyskytuje jen pár chyb, tak to jde, ale jak je to chyba od začátku do konce, tak usoudím, že hlavní chyba je, že to autor vůbec odeslal. |
Za sebe, já diakritiku používám téměř vždy, nepoužívám ji pouze za okolností: - když jsem někde, kde nejde přepnout na českou klávesnici - když stránky, kde píšu text, diakritiku nepodporují "Přepnout" umím snadno. Osobně mi vadí lidé, kteří píšou bez diakritiky a ještě k tomu s překlepy a hrubkami, nejsem placen od dešifrování. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5644 sekund |