Zapomenuté heslo

Váš vztah k informatice?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
6.
11:59 | 27.prosince 2008
Rek bych ze dat sem at si nekdo otevre prikazovej radek tak 1/3 lidi to udela hned dalsi tretina za 5 minut a posledni tretina nikdy....
5.
11:00 | 27.prosince 2008
tak proč sem píšeš?! o.O
4.
10:27 | 19.prosince 2008
Ber to z té lepší stránky, kdyby pro Tebe ten první odstavec nebyl mučení, tak by se s tebou nedalo bavit

A upřímně pochybuju, že půlka lidí tady je vůbec počítačově gramotná, jak říkáš
3.
Vlasec [VIP člen]
3:34 | 19.prosince 2008
Ano, informatika v pravém slova smyslu je asi vymýšlení algoritmů a formálním důkazu jejich správnosti, klasifikaci problémů podle vyčíslitelnosti, v případě vyčíslitelných problémů do tříd složitosti ... při zdejším věkovém průměru vážně pochybuji, že se krom mě více než člověk nebo dva zabývají touto informatikou aspoň okrajově. I já jsem k tomuto přičichl až na vysoké.

Já jsem to tady napsal v širším slova smyslu, nazývat tvorbu dokumentů a používání internetu (např. Word, Excel) informatikou mi zní asi jako nazývání malé násobilky matematikou. (To první je počítačová gramotnost, to druhé jsou počty.) To, co jsem označil za informatiku, se ještě dá s trochou nadsázky za ni považovat, i když hardware už je čistě IT.

Osobně se občas zajímám o nové technologie pro notebooky, s grafikou a foťákem si občas hraju, třebaže ne moc dobře a u svého notebooku jsem snižoval napětí na procesoru. Hlavně ale umím několik programovacích jazyků a pokud jde o vymýšlení algoritmů, něco málo zvládnu taky Tvrdá teorie (viz první odstavec) je pro mě spíše mučením.
2.
1:18 | 19.prosince 2008
Ano.

Btw tohle asi není moc informatika, ne?! ;D páč FIčáci dycky tohle odsuzujou, že tohle patří na FITko že oni jsou informatici a to je kua rozdíl...
1.
Vlasec [VIP člen]
0:52 | 19.prosince 2008
Zajímáte se o nové technologie a produkty? Čtete nějaký technologický blog nebo navštěvujete server se zaměřením na tyto věci?

Umíte tvořit grafiku, modelovat nebo animovat? Umíte fotit a následně upravovat výsledky?

Umíte nějaký značkovací, skriptovací nebo programovací jazyk? Máte své webové stránky?

Skládáte počítače, taktujete, snižujete napětí nebo si jinak hrajete s počítačem?

Popovídejme si chvilku o počítačích, když už u nich denně sedíme
Zobrazeno 21-26 z 26 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2026
PoÚtStČtSoNe
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3571 sekund