no chcela by som programovať hry či je niaka taká škola...prípadne či je v BA a tak. |
No ... nevím, zda existuje přímo obor Programování. Název oboru je obvykle něco s informatikou, přímo programování v názvu asi nebude. Já znám poměrně málo škol a to pouze vysoké (na střední jsem chodil na gympl). V tomto asi neporadím, ale pokud jde o hry, tam je potřeba opravdu hlavně dobře programovat, trocha teorie ale nikdy neuškodí. Třeba na Fakultě informatiky na Masarykově univerzitě se vyučuje docela hodně teoretická informatika, ale programovací jazyky se naučíš i kdekoli jinde na FIT VUT zase chytneš více praxe. |
Wrlord:dik cize ak chcem ist na skolu takze ten odbor je programovanie co ako? |
Mhaja > Ano je to programovania. Ja už robím v jazyku C++ a to som v 6-Triede =). Je to ľahké už viem napríklad urobiť Kalkulačku, Program na heslo, Quiz atp... Tu sú nejaké videa ako programujem: http://www.youtube.com/watch?v=3EXOMq1Rm7Q http://www.youtube.com/watch?v=ZtV1gytv22I |
Vlasec: tysa vyznáš dobre v pc,a vštko okolo pc...?Môj kamarát je teraz an stredne elektrotechnickej myslím že a docela dosť som sa od neho naučila.Nevieš aký konkrétny odbor je na tvorbu hier....programovanie....? |
SniCky> četl jsi asi jen název tématu a ne příspěvky a hlavně ne první příspěvek, co? |
informatika mě vždycky bavila zaprvý sme měli príma učitele a zadruhý sme vždycky dělali něco easy a už sem to uměl takže pak zbytek 40 minut volná hodina |
Vlasec> Ale to mě teď čeká , Jdu na Střední školu za měřenou na Počítače v jičíně je průmyslová a už se moc těším, sry za chyby pospíchám =). |
aha...tak to jo makam ve Flashi udělal sem zatim jednu hru(Pac Man:Remake xD)jinak animuju ve Flashi(ale to sem napatří =) ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3358 sekund |