No, některé ty věci se mi líbily, třeba třídy složitosti, návrh algoritmů, z malé části i principy programovacích jazyků, když se to tam moc nehemžilo řeckými symboly. To mi už víc vadila matika, přednáška funguje stylem, že učitel sype definice jednu za druhou, důkaz je zřejmý a jede se dál. Tam hlava buďto vypne, nebo se přehřeje a exploduje. |
Stejně jako kdysi si myslím, že tohle nebyl dobrý topic pro věkovou kategorii vyskytující se tady =)) Dobře, možná u té dolní hranice bychom se mohli zastavit, ale pokud to bereme jako vědu, tak vůbec =)) já byla na FI na pár přednáškách a úpe mi to stačilo =)) |
Možná jsme si trochu neporozumněli ... Jak jsem psal v prvním příspěvku, informatiku na základních a středních školách považuji spíše za "počítačovou gramotnost", pokud jde o textové editory, tabulkové procesory a internetové prohlížeče Stejně jako malou násobilku považuji za počty a ne matematiku. Za dolní hranici informatiky považuji programování a informační technologie, tedy věci tak někde od tvorby webových stránek (psaním kódu, ne klikátky) a programování, přes správu operačního systému až po hardware ... Informatika jako taková je pak ta věda, která dává technologiím a programování teoretický základ. I takovou informatiku máš rád? |
Informatiku mám rád, škoda jen, že to byli spíše volné hodiny u počítače z internetem, ale také jsme se něco naučili . Já aspoň jo, ale věděl sem to sice už z dřívějška, ale vše potřebné vím a jsem spokojen . |
To mám chápat tak, že nevíš co to je Příkazovej řádek ? Protože ačkoliv tvoje jméno je Radek tak kdyby si to vedel tak si to domyslíš |
Já myslel jak si to myslel,příkazovej Radek,protože Radek sem já víš. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4773 sekund |