jn cz-xXx-cz mas pravdu a jeste je skoda ze to nedavaji i v utery taky po ordinaci |
tohle ja o comeback ne kdy chodite spat a kdyz sme u toho taky chodim spat kolem 22:00 a o prazdninach bud nespim nebo kolem 01:00 a to mi je 11 |
no, tak to už tě spíš budu litovat...ale konec offtopicu, reakci dyžtak do pošty... |
To já sice musím končit v 21:00 když mám jít do školy (končívala jsem v 22:00, ale to jsem ještě nebyla na gymplu), ale stejně se do postele dostanu ve 22:00. Ale když jsou prázdniny, tak chodím spát asi tak ve 3:30, a to je mi 12. |
já mohla v 10 koukat na večerní film a pak spát =) (ale to už zavání offtopicem =)) |
Jo, jenže Comeback není film, ale seriál, ty chytráku. Vím, že se všem líbit nemusí, ale já znám všechny díly nazpamněť a ke každému dlu minimálně jednu hlášku. Nejlíp si ale pamatuju koledu Rolníci, Rolníci a scénku z dílu Zdravý a nemocný, která začíná větou: Marcelko, ten leknín, co tady útočí, mám utřít, nebo počkáte až bude válka koček? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.9154 sekund |