Zapomenuté heslo

Vtipy

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
1483.
14:30 | 5.května 2011
pride dievca na maskarny cela biela a naha chalan sa jej pita co si za maska? dievca rozkroci nohy a hovori zubny kaz
1482.
14:27 | 5.května 2011
policajt zapisuje noha na ceste ruka na strome hlava v poli ake i mäkke ci tvrde kopne do nej a zapisuje hlava v priekope
1481.
15:29 | 4.května 2011
Jedou takhle Čeští turisté do Afriky, a tam u jedný řeky viděj, jak krokodýl žere černocha, kouká mu už jenom horní část těla... A jeden ten turista říká: "No hele, všude vykládaj, jak jsou afričani chudý, a podívej, tady je jeden, co se válí ve spacáku z krokodýlí kůže!"

Baví se dva farmáři. "Označkoval jsi všechna zvířata?" "Označkoval." "A měl jsi s některým problém?" "S dobytkem to bylo snadný, ale se včelama to bylo hrozné."

Jedou dvě mouchy na motorce a jedna se ptá té druhé: "Proč máš na očích brýle?" "To aby mi nevletěla moucha do oka."

Víte proč Michael Schumacher vyhrál tolik velkých cen? Protože mu Chuck Norris načůral do nádrže.

Pepíček: "Tatínku, dnes jsem ušetřil 10 korun!" "Jo, a jak?" "Běžel jsem celou cestu do školy za autobusem." "Tak zítra běž za taxíkem, ušetříš dvě stě!"
1480.
20:35 | 3.května 2011
V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blyy pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mstíě. Zybetk mžůe být totánlí sěms a ty to přoád bez porlbméů peřčetš. Je to potro, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek. Zjíamvaé, že?

---
Žena za volantem, to je jako hvězda na nebi!
Ty jí vidíš, ale ona tebe ne.
---
Už jsi slyšel jaký neštěstí potkalo Nováka ?
....moje paní s ním utekla...
---
Seděj dva páni ve vlaku a jeden se stále kouká ven a něco počítá:
"4,12,16,...48...112...."
- "Pane, prosím vás, co to počítáte ?"
"Ále, vždycky, když jedem kolem nějakého stáda, tak počítám kolik je tam
dobytku..."
- "To není možný ! Ale můžem se vsadit o kilo, mám tady za tunelem svoje
stádo, a když mi řeknete kolik je v něm kusů, je vaše !"
Tak vyjedou z tunelu, pán začne počítat:
"12,.....48....98.....148, je to 148 kusů !"
- "Správně, ale řekněte mi jak to děláte ??"
"Mám na to fígl. Vždycky sečtu všechny nohy, a pak to vydělím čtyřma !!"
1479.
20:01 | 3.května 2011
Pani učitelka dala žiakom za domacu ulohu urobit sloh ako travia den.
Jožko ide za mamou ktora ma vela prace a Jožko sa jej pyta:Mami pomozes mi s ulohou.A mama mu odpovie:Chod prec, neotravuj.Tak Jožko ide za tatom ktory sa sprchuje a počuje ho ako spieva:OOO bejbi nerob to!!!Tak ide za bratom ktory na hajzli nahana pavuka a pritom hovori:Taky mali hajzlovi pavuk.Tak ide za bratrancom čo sa hra že zachranuje ludi a pritom kriči:Spiderman,Spiderman!!!!Jožko si vsetky slova zapisal ako domacu ulohu.V škole sa ho pani učitelka pyta:Jožko čo si si pre nas priparavil???Jožko hovori:Chod preč,neotravuj.Jožko si dovoluješ idem za panom riaditelom!!!Jožko nato: OOO bejbi nerob to.Pride pan riaditel a pyta sa:čo som tu ja?!!?!!A Jožko nato :Taky mali hajzlovi pavuk.A pan riaditel:A čosi mysliš že si ty??!!!??!!A Jožko nato :Spiderman,Spiderman!!!!!
1478.
17:26 | 3.května 2011
Viete preco blondinka sere pred supermarketom??
Lebo na verach je napisane tlacit
1477.
20:31 | 2.května 2011
Ve školní jídelně si sedne žák vedle učitele, který povídá:"labuť si neyaslouží sedět vedle prasete." A žák mu na to odpoví:"Hm. Tak já letím."
1476.
Vojta.M [VIP člen]
17:42 | 2.května 2011
Rom v autoškole.
Jede rom v aute a spolujezdec / instruktor se ho ptá: co je to za značku?
Rom odpoví : Hliníková, mám ju sebrat?
1475.
14:46 | 2.května 2011
Ztroskotal takhle ztroskotanec na ostrově a prožil tam 40 let.
Po těch letech plula okolo loď a zachranila ho a přivezla domů.
Příbuzní se ho ptali: "Cos tam těch 40 let dělal?"
On na to: "Přemýšlel jsem o životě"
"A na co si přišel?"
On: "Že život je jako hluboká studna."
Oni: "Jako hluboká studna? Myslíš to vážně?"
On (po krátkém zamyšlení): "Tak možná ne."
---
Turista povídá kolegovi : Poslechni Honzo, to Ti je ale divná ozvěna.
Vždycky když zavolám halóóó, ozve se 'drž hubu !'
---
Tři generálové se dohadují, kdo má odvážnější vojáky. Ten první se rozhodne, že se trochu předvede a přikáže svému podřízenému:
"Vylezeš na támhleten sloup, tam zasalutuješ a seskočíš dolů."
Voják tak učiní a generál má radost, jak má odvážného vojáka.
Tak přijde ke slovu druhý generál. Taky si zavolá svého podřízeného a velí:
"Vojíne, vylezeš na támhleten sloup, tam mi vzhůru nohama zasalutuješ a skočíš dolů po hlavě."
Voják tak bez váhání učiní. Generál je na něj také velmi pyšný.
Pak si třetí generál zavolá svého podřízeného a říká mu:
"Vojíne, vezmeš si do batohu 20 cihel, do ruky samopal, vzhůru nohama vylezeš na támhleten sloup, tam mi zasalutuješ a skočíš po hlavě dolů."
Voják si stoupne do pozoru a předpisově pevným hlasem zařve:
"Naserte si, pane generále!"
Generál se vítězoslavně otočí k předchozím dvěma a povídá:
"Tak tohleto je pánové opravdová odvaha!"
1474.
11:58 | 2.května 2011
Inzerát: Prodám odjištěný granát zn:spěchá.
Zobrazeno 591-600 z 2073 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Květen 2025
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2062 sekund