tak jako na seznamku 8letý děcko... jestlipak mu to rodiče schvalujou =)) |
proč ne? jo já za to nemůžu on si chodí tady kdy chce ja mu to nemůžu zakázat |
assassin> imho zrovna tady nemá takový děcko dělat... a přece to je dobře, že to nepochopil...o to Kobylovi šlo (to se ti snažil vysvětlit) |
mno a na co se mě asi dneska ptal můj 8-letý brácha kvůli toho jsem to napsal |
Právě proto je to napsáno metaforou, aby to v pravém významu pochopil jenom ten, kdo má... a jestli si to teď někdo přečte a bude se ptát, tak to budeš vysvětlovat Ty |
tak proč by se na to 8leté děcka, které to nepochopí, ozývaly? =) ty to nechají bez povšimnutí a navíc, tady jsou starší =) |
ja jsem to pochopil ale psát takhle? kdyby tu byli více jak 15-tiletí kluci a holky tak bych nepsal nic ale jsou tady aji 8-leté děcka |
Blbý je, že po assassinově reakci si už člověk vůbec není jistý, jestli je to sranda, nebo to někdo myslí vážně, protože to nepochopil Jinak stáje, alespoň v tom klasickém slova slova smyslu mě ani trochu neberou, aby bylo jasno |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4409 sekund |