Ahoj scripte 15-17 mi sice není, ale klidně pokecám Já pokecám rád s kýmkoli aspoň trochu rozumným a na věk to vážně omezovat nebudu |
To, jestli máš, nebo nemáš holku vůbec s potřebou předvádět se nesouvisí. Když holku nemáš, předvádíš se před cizejma, abys nějákou zaujal, když holku máš, předvádíš se před ní, což je kolikrát ještě horší. A že se nepotřebuješ předvádět? Tak proč se k tomu pořád vracíš, proč pořád rozdmýcháváš tenhle flame? Už se to tu několikrát uzavřelo, ale to né, musí se to tu omílat pořád dokola a dokola. Čímž nechci omouvat pattriska, protože v tomhle jste jeden jako druhej. Od něj to něják nečekám, ale od Tebe assasine, bych čekal, že když jsi vip, že budeš přeci jen rozumější a poznáš, kdy už toho bylo dost. Reputace vás obou (možná nejen) u mě dost klesla, u Tebe však víc, protože jsem od Tebe, jako od vip, víc očekával... |
ja už holku mám ja se nepootřebuju předvádět nwm jak je na tom p....... |
Jako dva kohouti na jednom smetišti Jestli těma drsnýma, a bůh ví jakýma ještě, řečma chcete zapůsobit na holky, tak vám můžu říct, že na to jdete úplně špatně. Na řeči typu, že někdo dopadne špatně, nebo "super vtipnýmé nadávky" se chytne tak maximálně slepice. Každá noromální, v pohodě, holka si o vás akorát tak pomyslí, že jste blbci, se kterýma to pořádně cloumá a příjdete o všechny šance, které jste do té doby měli. Takže dejte na radu staršího, chovejte se mile, přátelsky, nehrajte si na drsňáky a nedělejte ze sebe to, co nejste A když už budete chtít mezi sebou soupeřit, tak soupeřte v tom, kdo bude milejší a přátelštější (ne vtíravý), určitě to bude mít lepší efekt |
pattri.... neumíš číst ja napsal do závorky ASI to slovo ASI znamená že si nejsem uplně jist chápeš a když už terard tak to nejsem ale buď rád že mě nepotkáš protože ti co mi to řekli nedopadli dobře |
Jakub07 a kdo si teď otvírá pusu??ha?? Assasin to že znáš Ravennku dřív než kobyla neznamená že se s ní nikdo nemůže seznámit.Jinak si to měj za vyřešen ý dle libosti,retarde (další odborný název myslím že se na to hodíš) |
tak dost tohle je lidi seznamka a né nějaký hádkoví forum tady se mají lidé seznamovat a né se hádat. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6466 sekund |