Tak tedy přidám ještě pár seedů. Většina ze seedů co se daj najít na netu jenom okouzlí svojí krajinou, jako např. veliké vodopády,"lávopády", jezírka lávy na povrchu, "létající" ostrovy a další. (Já mám teda nejradši ty, kde se spawn nachází velmi blízko Monster spawneru, tak jich sem taky pár takových dám). Takže: • gargamel - Tenhle seed je vážně pitomej. Pokud na něj půjdete bez peaceful módu, tak máte šanci na přežití skoro nulovou. Ale je pěkné to zkusit, zkoušela jsem to i na hard a s velkou dávkou štěstí a trpělivosti to zvládnete. Tenhle seed vás totiž spawne v tmavé jeskyni, odkud vidíte jen úzkou škvíru někde nahoře před vámi a to je také jediná cesta ven. • Timestamp - Tenhle se hodí převážně na stavbu podvodních komplexů nebo narůzné vodní projekty, protože se pyšní hlubokými vodami. • 3666440496532277820 - Spawn je v temné skále přímo v místnosti s pavoučím Monster Spawnerem! • -115144210771600827 - Tady je spawn na písečné pláži, kde jsou společně s vámi dvě díry s pavoučím a zombie monster spawnerem :]. • 2409838883250561605 - Zde mě zaujal opravdu nádherný a veliký lávopád. • 72164122 - Skeleton monster spawner kousek od spawn pointu • 459722261485094655 - Tady se nachází opravdu zajímavá podívaná. Kousek od spawnu pod vodou (!) se nachází dva zatopené monster spawnery! • -1293644106920865080 - Tentokrát zaledněná krajina, v které se zase nachází monster spawner. • Diamonds, diamonds everywhere! - Tenhle seed zaujme třemi pozoruhodnými vlastnostmi - velké množství diamantů jak název napovídá, krásný lávopád a kousek od spawnu je i zombie monster spawner :] • Quesadila - u spawnu jsou dva monster spawnery, ale nedaleko se nachází i vysoké převislé hory. |
Seedy se zadávají do druhé kolonky, když si zakládáte nový svět. Já teda napíšu dva hodně známé : 404 - Kousek od spawnu se nachází údolí s Gravelem a když kteroukoliv z těch kostiček Gravelu proboříte, vytvoří se schody a díra vedoucí do jeskynního komplexu Mojang - Na téhle mapě je velké množství rud, jako jsou diamanty, zlato, železo apod. |
Aha pokud sem to pochopil není seed vyregenerování světa ? (obvykle generacni slova nepisu) |
Prepáč ale ja neviem čo sú tie seedy chápem načo sú ale to sa má stiahnuť alebo to je uloožené v minecrafte? |
Takže, nechtěl jsem tohle nechat psát do mnou předtím založeného topicu pro minecraft, tak to vložím do nového tématu. Snad každý hráč MC ví o co by mělo jít, ale přeci jen to ujasním, takže: Seed který si můžete zadat při zakládání nového světa je o tom, že pokud zde vložíte nějaký existující seed vygeneruje se vám určitá mapa, nejsou na ní žádné budovy, portály ani nic takového, ale nachází se tu určité zajímavosti, třeba já dával jeden seed který mě automaticky spawnul uprostřed obrovské duté skály, což se bez seedu nepovede. Seedy jsou obvykle určitá slova, já sem teĎ žádný seed vkládat nebudu, ale pokud si vzpomenu určitě připíšu VŠECHNY PŘÍSPĚVKY NETÝKAJÍCÍ SE TOHO CO JSEM TEĎ POPSAL PROSÍM PIŠTE DO DRUHÉHO TOPICU O MINECRAFTU |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3761 sekund |