Není to sice seed ale mapa ale je to extreme survival Mapa a je to ... Sky Block 2.1 Jedna z nejkrutějších survival map na světě. Download link: http://adf.ly/30LM2 Pravidla + Všechny úkoly které musíš na ostrově splnit: Všechny úkoly: 1) Postav Cobble Stone generátor. 2) Postav dům. 3) Rozšiř ostrov. 4) Postav melounovou farmu. 5) Postav dýňovou farmu. 6) Postav rákosovou (reed) farmu. 7) Postav pšeničnou (wheat) farmu. 8) Udělej gaint red mushroom. 9) Udělej postel. 10) Udělej 40x stone brick's. 11) Udělej alespoň 20x torch. 12) Udělej nekonečný zdroj vody. 13) Postav pec. 14) Udělej malé jezero. 15) Postav platformu ve vzdálenosti 24 bloků od ostrova, pro spawn zombíků. 16) Udělej 10x cactus green dye. 17) Udělej 10x mushroom stew. 18) Udělej 10x Jack 'o' lantern. 19) Postav 10x knihovnu. 20) Udělej 10x chleba. 21) Postav automatickou mob trap. 22) Získej 10x Dandelion (Žlutá květina). 23) Získej 10x Rose (Červená květina). 24) Získej 10x barevnou vlnu. 25) Buď hrdý na vzhled svého ostrova. Úkoly nemusí být plněny popořadě. Pravidla: - Neopouštěj ostrov. - Nepoužívej módy, cheaty, creative mod atd. Příjemné hraní |
voda voda voda voda voda voda voda voda voda voda voda voda takto by se dal popsat tento seed -9106092924538173618 plus podvodní zamrzlé dungy což mě velmi a příjemně překvapilo --aas velmi relaxacni seed krasne prostredi hora ve tvaru golfové hola římsa velká 34 kostiček + sloup hmmm slušný A ted hory hory hory hory hory hory hory hory hory hory hory Meinkraaft cus sry rozdelily se mi prispevky |
Nether-velké množství rud 3223781299987959170-OBROVSKÉ HORY -1492318970-gigantická hora vyčnívající v rovné krajině zvláštní je že hora je dutá a tedy ideální na dům |
cus du sem nejake dat smoke granade OBROVSKÉ JESKYNÍ KOMPLEXY a obrovské množství rud včetně diamantů |
stáhnutá na skiny už potřebuješ koupený P.S. Minecraft nikdy nenajdeš na CD |
Seed je na vyregenerování světa na stromy s jabky jsou mody. Např.Mód millenaire Clay soldiers YogBox ATD |
vlado - Jasně, stačí trochu hledat na internetu.. nebo mi řekni, co by sis tam představoval a já ho najdu ;] |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1955 sekund |