Zapomenuté heslo

Mafia 2

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
15.
17:53 | 5.září 2010
ZRada Hnry je práskač!!!!
Mixter taky my chybí extrémní jízda
14.
11:17 | 5.září 2010
Právě jsem Mafii 2 dohrál.Má 15 kapitol.Konec není nic moc.Měl bych na vás dotaz.Nevíte náhodou jestli tam je něco jako v jedničce "jízda" ?? Jako že bych si mohl jezdit městem jen tak jak chci apod. Proím o rychlou radu.Děkuju.
13.
20:17 | 4.září 2010
Právě jsem zjistil strhující věc.Jistě si vzpomínáte na konec Mafie I. Když vás oddělají ty dva chlapi u vašeho domu.Právě jsem zjistil,že jste to vy z Mafie II. Kdo vás zabil v jedničce.Ve 14.kapitole hned první mise je že jedete k domu nějakého chlapíka vyřídit účty nějaké druhé rodině z jiného města,obdržíte lístek kde je napsáno co mu máte říct.Pak už následuje začátek filmečku z konce jedničky kdy přijede k tomu domu,Tommy zalévá zahradu,vy k němu příjdete a povídáte: Pan AnJaelo??
Tomy řekne: Prosím?
A vyozdravuje vás pan Salieri.
Váš přítel vytáhne brokovnici a zastřelí tommyho.Pak zdrháte před policií.Musím uznat že mě to docela dojalo a do jisté části zamrzelo.Nicméně tohle jsem opravdu v žádném případě nečekal.
12.
23:36 | 3.září 2010
Mám originál DVD Mafia 2 s Českým dabingem a nemůžu si to vynachválit.Právě jsem ve 12.kapitole. Musím říct,že ta hra nabízí až nečekané možnosti.Bytky jsou tak realistické a velmi pěkně zpracované.Skoro se mi to nekouše a hraju to každý den.Nejvíce mě bavila kapitola ve vězení.Nevím kolikátka to byla ale jmenovala se: "Dobře strávený čas" za celou hru jsem zemřel asi sedmkrát což je podle mě dobré skóre.Doufám že se po dohrání hry otevře volné město k hraní protože v téhle hře bych se opravdu vyřádil.Problém byl trochu s instalací.Lépe řečeno s doinstalací s posledními pěti procenty aktualizace hry protože to se instalovalo přes tři hodiny.Nyní ale hra funguje bez problémů.Líbí se možnost jídla,opravy a tuningu auto.Přelakování atd. Ze zbraní mě nejvíc potěšila brokovnice z které se skutečně nejde netrefit a zabíjí na blízko takřka první ranou a také Thompson který byl vždy spolehlivý už v jedničce.Musím říct že to s jedničkou nemá skoro nic společného..ještě teď si to pletu s GTA IV.ale MAFIA 2 je lepší než GTA IV o hodně.Myslel jsem,že to bude od mafie I. uplně odloučené ale v popiskách při načítání se objevují jména jako Salieri nebo Tomas AnJaelo,o něm se tam často píše jako o zrádci,o slavné události kdy Thomas AnJaelo porušil Omertu a vydal informace úřadům atd. Mluví se tam také o městě Lost Haeven apod. Takže úplně odlišné to není.Co se týče sprostých slov tak je tam jen pár vyjímek kdy se tam objeví jiné slovo než Ku**a nebo do pr***e apod. Grafika je vskutku perfektní.Nemám slov. A co se týče cheaterů a trainerářů - vy***te se na to!!Hra je docela lehká a není potřeba při ní podvádět.Mě osobně by to skazilo požitek.Vždyť je to nádhera přijít na řešení sám a vyhnout se všem kulkám bez toho aby mi nic nezpůsobovali.Zkrátka.Hra je nádherná a i ten příběh Vita Scallety je moc hezkej.Přeju příjemné hraní a šťastnou trefu.
11.
20:42 | 2.září 2010
Tak ja to mam i z dabingem jenom je asi v chyba v hre .... kdiž dodelám úlohu tak sa mi stále načitava hra a tak to ide aj 1 hod...
10.
21:18 | 29.srpna 2010
Joe je nej má fakt vtipnej hlas
9.
23:44 | 28.srpna 2010
Nechtěl by tu někdo dát odkaz na stažení ??
8.
22:53 | 27.srpna 2010
hraju ale v anglině Henry je taky týpek
7.
21:38 | 27.srpna 2010
My ju už máme v češtině a je dost sprostá
6.
1:40 | 22.srpna 2010
Mafia 2 bude určitě skvělá hratelně i graficky viděl sem upoutávky na český dabing je to prostě skvělý jen škoda že mi to neutáhne komp snad budu mít tu čest si ji taky někdy zahrát
Zobrazeno 51-60 z 65 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Prosinec 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5789 sekund