Hej prosím vás:stáhnul jsem si trainer do mafie II. - takovej ten kde jsou 2 modré ikony s bílím "K" uprostřed.Jeden pracuje přes Steam a druhý ne.Já mám hru přes Steam takže spouštím ten druhej ale zkoušel jsem i ten první.Ale když hru s trainerem spustím,stisknu třeba "1,2,3,4" tak místo klasické funkce hra prostě spadne do Windowsu a je konec,a trainer vůbec nefunguje =/ nevíte někdo PROSÍM co s tím?? |
V mym příspěvku, div se! Mi řeknete celej děj.. jsem si to chtěl taky zahrát! |
A zde http://mafia.czech-games.net/ najdete užitečnou stránku hlavně o Mafii II. ale najdete zde spoustu dalšího.Najdete zde informace o SKUTEČNÉ MAFII - kde slovo mafia vzniklo,najdete zde hodnosti opravdových mafiánů od poskoka až po Krále šéfa všech šéfů (Capo di tutti Capi) Najdete zde několik prográmků na úpravu a spousty dalšího.Krásně jsem si početl.Doporučuji. |
Je pardon,myslel jsem že mi napíšete do zpráv a nějak jsem to tu pozapoměl.Takže k tomu odkazu.Není nic jednoduššího. Jízda do Mafia II. - návod: Na http://www.czechgamer.com/download/3927/Mafia-2-Volna-jizda-Free-Ride-mod-ke-stazeni.html si stáhněte soubor (je tam disketa s nápisem "stáhnout". Po stáhnutí balíčku si vytvořte novou složku do které soubor rozZIPujte. Poté zkopírujte soubor gui-mains.sds a vložte do - najeďte do složky s hrou a najděte složku PC ve které najděte složku scs_en pokud máte anglickou verzi a nebo scs_cz pokud máte českou.Pak otevřete složku gui či tak podobně a vložte tam soubor zkopírovaný ze stáhnutého balíčku.Soubor co tam je tak se musí přepsat (tj. Musí se vám objevit tabulka s informací,jestli skutečně chcete přepsat soubor) odsouhlaste to a spusťte Mafii II. dejte Příběh a místo "Nová hra" se vám objevilo "volná jízda" když na to kliknete tak si zvolte v jakém ročním období se chcete objevit a hurá do hry. Pokud byste tomu ještě někdo nerozuměl.Na výše uvedeném odkazu je návod podobný jaký jsem uvedl.Jestli byste to pořád nepochopili tak mi napište do zpráv a já vám to vysvětlím.Děkuji. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4081 sekund |