Právě jsem Mafii 2 dohrál.Má 15 kapitol.Konec není nic moc.Měl bych na vás dotaz.Nevíte náhodou jestli tam je něco jako v jedničce "jízda" ?? Jako že bych si mohl jezdit městem jen tak jak chci apod. Proím o rychlou radu.Děkuju. |
Právě jsem zjistil strhující věc.Jistě si vzpomínáte na konec Mafie I. Když vás oddělají ty dva chlapi u vašeho domu.Právě jsem zjistil,že jste to vy z Mafie II. Kdo vás zabil v jedničce.Ve 14.kapitole hned první mise je že jedete k domu nějakého chlapíka vyřídit účty nějaké druhé rodině z jiného města,obdržíte lístek kde je napsáno co mu máte říct.Pak už následuje začátek filmečku z konce jedničky kdy přijede k tomu domu,Tommy zalévá zahradu,vy k němu příjdete a povídáte: Pan AnJaelo?? Tomy řekne: Prosím? A vy ozdravuje vás pan Salieri. Váš přítel vytáhne brokovnici a zastřelí tommyho.Pak zdrháte před policií.Musím uznat že mě to docela dojalo a do jisté části zamrzelo.Nicméně tohle jsem opravdu v žádném případě nečekal. |
Mám originál DVD Mafia 2 s Českým dabingem a nemůžu si to vynachválit.Právě jsem ve 12.kapitole. Musím říct,že ta hra nabízí až nečekané možnosti.Bytky jsou tak realistické a velmi pěkně zpracované.Skoro se mi to nekouše a hraju to každý den.Nejvíce mě bavila kapitola ve vězení.Nevím kolikátka to byla ale jmenovala se: "Dobře strávený čas" za celou hru jsem zemřel asi sedmkrát což je podle mě dobré skóre.Doufám že se po dohrání hry otevře volné město k hraní protože v téhle hře bych se opravdu vyřádil.Problém byl trochu s instalací.Lépe řečeno s doinstalací s posledními pěti procenty aktualizace hry protože to se instalovalo přes tři hodiny.Nyní ale hra funguje bez problémů.Líbí se možnost jídla,opravy a tuningu auto.Přelakování atd. Ze zbraní mě nejvíc potěšila brokovnice z které se skutečně nejde netrefit a zabíjí na blízko takřka první ranou a také Thompson který byl vždy spolehlivý už v jedničce.Musím říct že to s jedničkou nemá skoro nic společného..ještě teď si to pletu s GTA IV.ale MAFIA 2 je lepší než GTA IV o hodně.Myslel jsem,že to bude od mafie I. uplně odloučené ale v popiskách při načítání se objevují jména jako Salieri nebo Tomas AnJaelo,o něm se tam často píše jako o zrádci,o slavné události kdy Thomas AnJaelo porušil Omertu a vydal informace úřadům atd. Mluví se tam také o městě Lost Haeven apod. Takže úplně odlišné to není.Co se týče sprostých slov tak je tam jen pár vyjímek kdy se tam objeví jiné slovo než Ku**a nebo do pr***e apod. Grafika je vskutku perfektní.Nemám slov. A co se týče cheaterů a trainerářů - vy***te se na to!!Hra je docela lehká a není potřeba při ní podvádět.Mě osobně by to skazilo požitek.Vždyť je to nádhera přijít na řešení sám a vyhnout se všem kulkám bez toho aby mi nic nezpůsobovali.Zkrátka.Hra je nádherná a i ten příběh Vita Scallety je moc hezkej.Přeju příjemné hraní a šťastnou trefu. |
Tak ja to mam i z dabingem jenom je asi v chyba v hre .... kdiž dodelám úlohu tak sa mi stále načitava hra a tak to ide aj 1 hod... |
Mafia 2 bude určitě skvělá hratelně i graficky viděl sem upoutávky na český dabing je to prostě skvělý jen škoda že mi to neutáhne komp snad budu mít tu čest si ji taky někdy zahrát |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4946 sekund |