nejlepsi je i moje sestra střílí líp nebo i moje babka řídí líp nebo že jdi do pr*ele zm*de!! secko joe |
je to dobra a je celkem sprosta ale nejlepsi hlaska je kdyz dobre strilite a jou vam rekne tu nej hlasku.Zkusteto |
Jednou jsem našel na Youtube kompletní přehled Mafie II, ale už nevím kde jsem to tam našel, kdybych to náhodou našel, tak sem hodim kdyžtak odkaz. |
Fire> Jo, je. Arkádovej je prostě jednoduchej a pohodlnej. Na druhou stranu "simulace" je podle mě mnohem zábavnější, protože se dá při troše cviku skvěle smykovat, pokud máš silný auto. A na sněhu to klouže fakt hodně, chvíli mi trvalo než sem byl s to dojet někam bez pomlácenýho auta. |
Mixter>To bys byl hodnej. Jízda v M2 není, tak už jí dohrávám potřetí. |
S tou jízdou jsem to už vyřešil!!Našel jsem ke stažení soubor,že se vám místo "nová hra" objevý "volná jízda" je to klasická volná jízda až na to že si můžete vybrat v jakém ročním období a denním období se objevíte (např. Zimní noc,Letní den atd.) Jestli chcete,můžu sem hodit odkaz. |
ja nwm co s tím mam :/ som kolem 65 % hry ale kdiz odevzdám 55000 tomu brunovi tak se mi načítava hra a stale dokola dokola ...a porad to nejde :/ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7236 sekund |