Lenze ja mam iba skype ale mozes mi napisat do posty stranku?lebo ja som tam nasiel daky polsky server |
Je to anglický server. Hrají tam rusové,poláci atd... (najdeš tam i čechy) Pokud chceš poď tam kdyžtak si mě přidej na icq a domluvime se... Všechno bych ti ukazal atd... |
Vojta.M som kukal ten PPWOW co je to Polsky server alebo co tomu jazyku nerozumiem xD |
Hej neviete daky server na burning crusade alebo normal wow lebo king of the lich mi pise reparing blizzard ale burning crusade a normal mi ide |
gigafun je uplně na nic ... Podte na PPWOW (to si normla najdete na google když napíšete PPWOW) Je ta max lvl 255 mám tam roguna, 800k hp nejaký dung a bose si dám klidně solo... |
hmmm tak WoW to jdu hrat tedkon po 1 L2 me uz moc neba.. O.o kdyz to hraju 4 roky a ani poradne mi to neutahne komp tak jsem zvedav na wow budem hrat z kamosema.. ja to chci hrat jen kvuli deckyma texturama protoze takove hry se mi moc libi.. a vyjede mi to snad i komp.. O.o |
neviete preco my nejde wrath of the lich king? pise mi preparin blizard pls pomoste |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4346 sekund |