www.masterwow.ingamez.eu super server na TBC patch 2.4.3. Max lvl : 200. Hp skilli průměrně 400- 600 k hp Masterwow opravdu super server, sice nějací gm jsou pro někoho magoři, ale jinak fajn. Zahrajete si. Mám spell druid full T10, 434 k hp. Kdo by se tam šel mrknout tak mám nick : smartik tak ingame napiš... |
http://servery.wowresource.eu/server/3361 GiGaFuN Manius project,je to tam good lvl 255 3.3.5ka wotlk,ale casto jim to padá... |
ja soom na anthorii ak ste dakdo blood alebo nigh elf tak v sobotu to budm zase hrat |
OKI : JMENO : PPWOW PATCH: 2.4.3 MAX LVL : 255 To je asi vše Pro víc info pište na skype. (mimo-o-o > muj skype) |
kubi ja mam podobnej problem - me se stalo ze jsem se chtel jednou prihlasit na svuj wow ucet a ted najednou ,, drak lita a rve a me to pise ze mam ucet na wotlk a ze si ho mam nainstalovat abych si na tom uctu mohl zahral (normalne mi tam lita saphiron a ono me to nepusti na wotlk ucet) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8271 sekund |