Podľa mňa sú VŠETKY NFS dobré. Ale najlepšie je NFS Most Wanted. Nič sa tomu nevyrovná. Taktiež je dobrá NFS Carbon. Tam je to zase o rýchlosti. Ale tiež dobrá je Underground 2. Jednotka bola trochu oničom.. |
jj undergroun 2 nejvic dilu..ale zasa nfs undercover tam si mal aj autosculpt {ci jak sa sa to pise} a vinyly si mohol mat kde chces... kazde ma minus aj plus...teraz co nedavno vysla v japonsku hra nfs world online bude mat zo vsetkych dielov nieco osobne sa najviac tesim na kombynaciu dobrej grafiky a hydrauliky![]() |
Takže já osobně si myslím že nejlepší tuning byl v NFS Underground 2 ten byl prostě super.....Underground 1 byl taky za své doby velmi dobrá hra ale nyní už sou jiné titula např.NFS Most Wanted...řekl bych že super akorát ten tuning ten mi tam trošku chyběl jinak auta super akorát tam bylo málo bonusových aut např. oproti NFS Carbon tam jste mohli například jet aji v policejním SUV ale tuning také nebyl nějak výjmečný možná pár nových vinylů a to je škoda ....chybí mi tuning z Underground 2....no a nakonec NFS Undercover podle mě nejvíc aut (zatím..např.Audi R8)tuning výkonu zůstává pořád stejný jako u Most Wanted a Carbon ale zato po vzhledové stránce se v Undercoverech nedá tunit téměř nic a to mě hodně sklamalo když jsem si to zahrál ale zato super grafika a auta vcelku ujde aji model poškození toť vše !!!!! Teď pište vi co si myslíte o sérii NFS !!!!!!!!!! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4550 sekund |