Zapomenuté heslo

Série NFS

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
4.
samuel.f [profi hráč]
21:29 | 24.června 2011
Podľa mňa sú VŠETKY NFS dobré. Ale najlepšie je NFS Most Wanted. Nič sa tomu nevyrovná. Taktiež je dobrá NFS Carbon. Tam je to zase o rýchlosti. Ale tiež dobrá je Underground 2. Jednotka bola trochu oničom..
3.
11:21 | 4.srpna 2009
poslal som ti na email screeny
2.
10:34 | 4.srpna 2009
jj undergroun 2 nejvic dilu..ale zasa nfs undercover tam si mal aj autosculpt {ci jak sa sa to pise} a vinyly si mohol mat kde chces... kazde ma minus aj plus...teraz co nedavno vysla v japonsku hra nfs world online bude mat zo vsetkych dielov nieco osobne sa najviac tesim na kombynaciu dobrej grafiky a hydrauliky
1.
21:24 | 18.dubna 2009
Takže já osobně si myslím že nejlepší tuning byl v NFS Underground 2 ten byl prostě super.....Underground 1 byl taky za své doby velmi dobrá hra ale nyní už sou jiné titula např.NFS Most Wanted...řekl bych že super akorát ten tuning ten mi tam trošku chyběl jinak auta super akorát tam bylo málo bonusových aut např. oproti NFS Carbon tam jste mohli například jet aji v policejním SUV ale tuning také nebyl nějak výjmečný možná pár nových vinylů a to je škoda ....chybí mi tuning z Underground 2....no a nakonec NFS Undercover podle mě nejvíc aut (zatím..např.Audi R8)tuning výkonu zůstává pořád stejný jako u Most Wanted a Carbon ale zato po vzhledové stránce se v Undercoverech nedá tunit téměř nic a to mě hodně sklamalo když jsem si to zahrál ale zato super grafika a auta vcelku ujde aji model poškození toť vše !!!!!
Teď pište vi co si myslíte o sérii NFS !!!!!!!!!!
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4222 sekund