Na MP se taky těšim, mluvit s ostatníma atd. njn, ale to až budu nějakou tu dobu hrát SA =) |
já jsem to tkay projel ale ani nevím jak dlouhp mi to trvalo,dal jsem si třeba 2 mise deně a jinak jsem hrál MP |
Ale, žejo, když SA vyšlo, já o něm vůbec nevěděl ,já vůbec nevěděl o serii GTA, jelikož jsem měl starý počítač a kluci ve škole o tom nemluvili, až když jsem dostal PS2 tak jsme se dozvěděl o serii GTA, takže SA mi připadá super, a GTa 4 je drahý |
rara01> ty asi máš jiné zájmy než tyto krvavé hry To taky není pravda já takové hry zbožňuju ale prostě SA už mi připadá zastaralé.... |
rara01 > WOW tak to už ti nepovím já to hrál když ta hra vyšla a to už je hezkých pár let ,ale jestli ti nějaká mise nejde tak napiš do youtube GTA 3 Název mise .A možná ti vyjede video s tou misí,nějaký fanda kterého to baví a umí to tak ty myse natáčí...Mně to pomohlo v té misi jak musíš uchránit tu cisternu aby ji nezničili už nevímjak se to jmenovalo |
Spíš by mě zajímalo, jak jsi projel GTA 3, kdyžtak po poště, nemohu se dostat do Shoreside vale |
Jo neshodneme, ty jsi to hrál, tak víš jaký to je, já i myslím že je to super hra, a ty asi máš jiné zájmy než tyto krvavé hry atd. takže končíme. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8947 sekund |