jo sanandreasko to uš je doba co sem to dohrál jinka je to super hra ale lepší je gta iv |
me nejde v GTAcku udelat letecka skola ale vubec jinak jeto super hra |
jeje GTA San Andreas mel sem tuto 1 prvni ve meste dohral jsem to docela to uslo a tedkon zacneme zase hrat z kamosema GTA San po INTAKU jestlisezenem cedo... |
Vamaka> rasu a tak si můžeš upravit nebo jeslti chceš upravim ti to sám jen si řekni chceš číňana? nebo radši idniána i s oblekem? xD nebo nika z gta 4 |

Cawte.Ja som mala gta1,2,3,vice city,london a san andreas ale naj je urcite san andreas a potom vice city ktore mi ostali.No ale gta3 je tiez dobre paci sa mi preto lebo je tam velmi dobra grafika aut.A ma tu niekto gta san nadreas zombie?neviem ci je to mod alebo co ale na nete som to videla nastiahnutie. |
No jo, dobrý by bylo, kdyby jste si mohli vybrat jestli chcete bělocha, černocha, číńana, indiána atp. |
jo dobra hra fakt ale ted ji moc nehraju ale fakt dobra hra ale trochu me nani stve ze hrajete za cernocha |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2733 sekund |