Musím souhlasit s Nikiiskem a s Čenichem a Medgele,co má 4story a metin 2 nemá??:4story má: do každéhou kousku oblečení jako je na obrázku,když si vyberete bílou helmu,máte bílou helmu,když vyberete fialovou výdstroj máte fialovou výstroj,když di dáte modrý boty máte modrý boty, dále možnost mít PvP zbroj že zabíjíte nepřátele a dostáváte body za ně si koupíte světovodu,potom si z příšer nasbíráte potřebný matériál na výrobu PvP brnění a musím říct že vypadá krásně to PvP A hlavně dostatek qestů co metin2 nemá a zábvné qesty hlavně zábavné,jinak ještě dobývání zpestřuje hru,dobíjíte a bráníte oblasti,a taky velká výhoda můžete tančit,zívat,smát se,aplaudovat atd. bey masky emocí která je v metinu k tomu potřebná,krásné zbraněA HLAVNĚ MNOHO SKILLŮ A CHARŮ.TŘEBA KAŽDÁ POSTAVA MÁ ASI OKOLO 30TI SKILLŮ.,qesty v časoprostoru Co metin2?:mizerné nudné qesty,chabé brnění když si dáte jen výsroj ukážou se vám boty,rukavice výstroj,helma tam ne hlavě není,přitom máte v menu helmu a můžete si ji nasadit,hnsuné zbraně hrozně snadné vylepšení od +4 se leskne od +8 okolo toho něco lítá,ve 4story +5 pomalu se leskne,+11rychle se leskne,+16 je zlaté a od +17 se to losuje,buď zelená,ice,tmavě modrá,červená až do nwm na českým serveru sem max viděl +20.ale teď k metinu 2,mizerné obličeje a malá zbrojní komora,jestě nikdy sem tam neviděl GM jak řeší ňáké problémy,i když nehrajete,zhebne vám kůň To je vše moje hodnocení: metin 2 mizerných 40% a 4story 90% |
Medgel tak to by mě zajímalo co má metin a 4story to nemá?..Jinak souhlasim s tebou čenich ale mě to stejně nedá už sem měla všechny postavy co dou a všechny už sem několikrát smazala,ale ted hraju za kněze mám 59lvl a jmenuju se NikkA=P Jen tak pro zajímavost.Jo a ten bug co si zmínil stačí když ho screeneš a pošleš na forum tam už se o to GM postará a to stěma časoprostorama,tak stěma nic není krom 19 ten zatím nejde,ale půjde dokonce prázdnin páč má přijít Patch.Tak zatím Čao |
já asi uvedu jen pár postav které mám Derion:Silu 28lvl luko.,sirusdered 23 lvl luko.,a potom mám jen 7lvl mistrvsehooboru,kingdomofvietnam,Gigantheroe,Silanis a lvl 17 warior684 ale ten už vlastně není v provozu nehraju za něj ale jinak co si myslím o 4story +:výběr zbraní zbrojů a tak dál. oproti metin2 se tyhle hry dost od sebe liší grafikou zbrojemi a hlavně je škoda že koně ve 4story se musí kupovat za dopravdické peníze potom si ho koupíte za měsíční kameny můžete si vybrat ve 4story Valorian nebo Derion hraju za oba národy rady moc se neflákejte jestli chcete dosáhnout vyšího lvl spíše doporučuji jít na lov a honem si sehnat SK. skupinu jestli nevíte jak se pozívá do SK. ta zmáčknete na nějakého uživatele pravím a tam se vám oběví tabulka a ta vám to ukáže můžete s ním udělat obchod cokoliv a můžete mít i přátele takže tato hra má spoustu víhod narozdíl od metin 2 a proto si myslím že lepší je 4story je to super hra ale někdy jsou tam bugy to člověka na*****e když plní mise například časoprostor ten už ani nebude opravený hlavně že GM se o to nezajímají ale to neřešim už hlavní je že se to dá hrát a bugy se objevují v DUNGÁCH to jsou speciální QUESTY ale v metin2 se tyto chyby neobjevují to je zase lepší a grafika ve 4story si myslím že je také docela dobrá když máte kvalitní nastavení GRAFIKY a v metin2 tam je docela dost dobrá GRAFIKA ale WoW tam je grafika na ho******o takže si myslím že 4story když někdo nemá WoW ať si to ani zbytečně nekupujou stejnak za pár dnů vás tato hra omrzí WoW samozřejmně protože tam se lvl zísávají tak snadno a když máte DREAM SERVER tak je to úplně na prd máte hned 70 lvl a když máte Wrath of the lith king tak to je vážně zbytečně drahé a sice ve 4story je menší svět než v jiných hrách ale na hratelnost to ůplně stačí |
No já mám asi tak dohromady 16 postav,všechny uvádět nebudu uvedu jen vyžší lvly no takže: derion: 32lvl bojovník jmén Goodfriend Valorián: 20lvl kněz jmeno Crusader98,22 lvl Lukostřelec Jméno Bowman98 Malé lvly jsem neuváděl 4story je móóóóc dobrá hra podle mě.)mimochodem ano,je to napodobenina wow ale já ho ani skoro pořádně nehrál takže asi obě hodnotím jak jsem hodnotil obě sou to dobré hry wow:99,99% 4story:99,99%) |
No já hraji 4story za zaklínače level 18.Souhlasím s tím ,že je to napodobenina Wow,ale podle mě je to good hra a dá se s ní zabavit. |
OFICIÁLNÍ TRILER 4STORY KTERÝ SE NACHÁZÍ I NA WEBU www.4story.cz http://www.youtube.com/watch?v=AJhxHfWl660 mrkněte se na to ty co to nehrajou http://www.youtube.com/watch?v=6CRw3_mgrnE tady je jak to vypadá ve hře. caw |
jj, pravda cz-xXx-cz ale musim říct že ani to WoW mě nějak nebere já radši Flatout2 nebo nějaký závody |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4192 sekund |