ja uz mam lvl 17 a jinak sem lukostrelec ten nick tam mam ted a xXxcz a znikym se se odtud uz tam potkal ale nevim skym |
Vymazal jsem si vše ve valorianu,a ted mam 6lučešnika v Derionu a 9kouzelnika v derionu.Human archer lvl 6-Ten prcek kouzlenik lvl 9 (skoro 10lvl) |
ja se menuju panzla a jsem 16 lvl a hraju za bojovnika a je velice dobrej ten bojovnik protoze uz pri teee 16 urovni ma velky hit |
já sem razikavac lvl 10 jmenuji se man XD mám tam nějakýho ducha ohně snad nemá duchy XD |
ja hraju za zarikavace menuju se tam kralicekcz sem lvl 16 kamos 18 a pada vam to kvuli tomu ze mate veci za 0bronzu 0stribrnych a 0 goldu a ze zbirate takove rachejtle jidlo a jakoby zlate vejce nechavejte to tam lezet ja to tam nechavam a za den ani jedna chyba kdyby neco piste mi na postu tady na supergames |
Já se menuju InyDy a jsem ve valorianu jsem stinovy bezec:ty sou nejlepsi protože hned ze zacatku davaj dmg-49 a s kouzlem 67 a critical kouzlo je huste skoro 100 čily 89 |
oba dva sme zalozili stejnou stranku killer ale jinak sem tam menuju xXxcz ale nak casto mi to pada nejaka chyba hry se mi tam pise |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2597 sekund |