No tak ja to dohral 2x na veterana a je to o dost lepsi nez easy a ostatni...je to opravdu realisticke a proste super hra...kubik>koukni se na ulozto.cz nebo torrent...uz to tak nova hra neni takze uz to bude v klidu |
jo uz sem o tom neco slysel docela bych si to zahral myslim si ze by to mohlo byt dobry.Tak jestli treba nekdo nevite nahodou kde to stahnout tak mi napiste a dik |
tR.y > přesně tak ) tahle hra má super grafárnu možnosti hry sou obrovský a schopnosti se daj skvěle využívat bohužel mi nejde jedna mise ale je jedna z posledních takže sem si to přesto užil a řeknu vám že to je jedna z největších pařeb co kdy byla doporučuju stáhnout nebo koupit a zahrát si to protože tak dobrá hra se jen tak nevidí |
Já hrával dost Crysis po netu. Hned jak to vyšlo přišel soused s DVD načerno vypaleným Crysis-em. Strašně se těšil jak on, tak já protože ani jeden z nás neměl tak výkonný PC jako můj otec a tak jsme se šli podívat, jak vypadala tehdejší evoluce grafického podání. Když se nám podařilo hru nainstalovat, spustit, tak jsem se strašně zamiloval. Myslím, že i ten soused. Byla to špičková grafika, naprosto reálná, plus naprosto skvělá hratelnost i docela dobrý děj. Jen škoda, že když jsem to dohrál, angličtina mi ještě moc nešla a český dabing ani titulky tam nebyli. Tak jsem to dohral hlavně kvůli tomu, že mě to baví. Což u mě moc časté není. Dohrál jsem Crysis na Easy i na Normal a myslím, že ten normal byl asi 4x težší. V autě či člunu nemůžete používat těžký kulomet. Máte méně života, méně energie a celkově je to realnější. Určitě nejrealnější je to hrát na Veterána, protože když dostanete 4 kulky ze samopalu, už ležíte na zemy. Ale nejen, že jste slabší vy, ale i váš soupeř. Třeba ty vietnamce či co to bylo za verbež dáte na jednu, dve střely. A už tam nejsou ani ty chyby, že někoho střelíte do hlavy, spadne na zem, zvedne se a začne po vás střílet. Ale na Veterána jsem se nedostal dál než do té lodi těch mimozemšťanů či co to zas bylo. Tím myslím to místo, jak tam je vzduchoprázdo a všude lítaj ty medůzy bez té zbroji, jak je tomu na konci hry. Jinak hraju Crysis převažně na internetu. Je to supr, hrát ve virtualitě hru, která je jak realita a Vy, jste něco nadpřirozeného. A když se ještě k tomu střetnete se soběrovným soupeřem, tak je to uplná špička. Možnost být neviditelný, pak si dát výdrž a jít do tuhého, či si dát sílu a umlátit soupeře až k zemy. Člověk má z takové hry strašnou radost, ale v poslední době se na servrech oběvují čím dál častějí hackři a hra pak nemá žadný víznam. Dohrál jsem i Warhead, myslím že za Nomáda hrát bylo pro mě simpatičtější. Větší dobrodružství a hlavně Nomád z prvního vydání od Crytek měl o dost delší a propracovanější průběh děje. Nedávno se mi po té hře zastesklo, protože Crytek dodal nový datadisk - Crysis Wars. A to je určeno čistě pro paření po netu. Takže vím, co bych v poslední době mohl zkusit, v připadě nudy. |
Jo Crysis i Crysis Warhead sou dost good, mě to celkem baví... |
Jj...Crysis je fakt dost dobře udělaná hra...zatim sem to nedodělal ale skouším to, Já totiž nehraju na Easy ale Normal a to už je fakt docela makačka...jestli tuhle hru chcete dohrát musí te tomu trochu toho času věnovat =))...(načínejte ty hry jednu po druhý a né všechny najednou, je to jako z knihou nečínejte vždy pouze Jednu jinak když si načtete třeba pět tak to skoro nikdy nedočtete a navíc se vám to bude všechno plést dohromady =)) ) Crysis známkuji 1- a 90% |
Můj bratr to pořád hraje, koukal jsem na to a vypadá to fakt dobře. Já jsem spíš ale pro CSS nebo CoD4. |
Mám obě oryginálky ale myslím si že je lepší Crysis warhead řeknu vám že nejlepší je maximum shracks |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2843 sekund |