Zapomenuté heslo

Crysis

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
17.
15:49 | 8.prosince 2009
Možná to nebudu stahovat.Asi to dostanu od Ježíška.Tak uvidím
16.
15:03 | 25.listopadu 2009
jo dik SIIaDoWz mrknu se nato
15.
11:44 | 12.listopadu 2009
No tak ja to dohral 2x na veterana a je to o dost lepsi nez easy a ostatni...je to opravdu realisticke a proste super hra...kubik>koukni se na ulozto.cz nebo torrent...uz to tak nova hra neni takze uz to bude v klidu
14.
21:46 | 22.října 2009
jo uz sem o tom neco slysel docela bych si to zahral myslim si ze by to mohlo byt dobry.Tak jestli treba nekdo nevite nahodou kde to stahnout tak mi napiste a dik
13.
21:10 | 18.října 2009
tR.y > přesně tak ) tahle hra má super grafárnu možnosti hry sou obrovský a schopnosti se daj skvěle využívat bohužel mi nejde jedna mise ale je jedna z posledních takže sem si to přesto užil a řeknu vám že to je jedna z největších pařeb co kdy byla doporučuju stáhnout nebo koupit a zahrát si to protože tak dobrá hra se jen tak nevidí
12.
23:07 | 27.července 2009
Já hrával dost Crysis po netu. Hned jak to vyšlo přišel soused s DVD načerno vypaleným Crysis-em. Strašně se těšil jak on, tak já protože ani jeden z nás neměl tak výkonný PC jako můj otec a tak jsme se šli podívat, jak vypadala tehdejší evoluce grafického podání. Když se nám podařilo hru nainstalovat, spustit, tak jsem se strašně zamiloval. Myslím, že i ten soused. Byla to špičková grafika, naprosto reálná, plus naprosto skvělá hratelnost i docela dobrý děj. Jen škoda, že když jsem to dohrál, angličtina mi ještě moc nešla a český dabing ani titulky tam nebyli. Tak jsem to dohral hlavně kvůli tomu, že mě to baví. Což u mě moc časté není.

Dohrál jsem Crysis na Easy i na Normal a myslím, že ten normal byl asi 4x težší. V autě či člunu nemůžete používat těžký kulomet. Máte méně života, méně energie a celkově je to realnější. Určitě nejrealnější je to hrát na Veterána, protože když dostanete 4 kulky ze samopalu, už ležíte na zemy. Ale nejen, že jste slabší vy, ale i váš soupeř. Třeba ty vietnamce či co to bylo za verbež dáte na jednu, dve střely. A už tam nejsou ani ty chyby, že někoho střelíte do hlavy, spadne na zem, zvedne se a začne po vás střílet. Ale na Veterána jsem se nedostal dál než do té lodi těch mimozemšťanů či co to zas bylo. Tím myslím to místo, jak tam je vzduchoprázdo a všude lítaj ty medůzy bez té zbroji, jak je tomu na konci hry. Jinak hraju Crysis převažně na internetu. Je to supr, hrát ve virtualitě hru, která je jak realita a Vy, jste něco nadpřirozeného. A když se ještě k tomu střetnete se soběrovným soupeřem, tak je to uplná špička. Možnost být neviditelný, pak si dát výdrž a jít do tuhého, či si dát sílu a umlátit soupeře až k zemy. Člověk má z takové hry strašnou radost, ale v poslední době se na servrech oběvují čím dál častějí hackři a hra pak nemá žadný víznam.

Dohrál jsem i Warhead, myslím že za Nomáda hrát bylo pro mě simpatičtější. Větší dobrodružství a hlavně Nomád z prvního vydání od Crytek měl o dost delší a propracovanější průběh děje.

Nedávno se mi po té hře zastesklo, protože Crytek dodal nový datadisk - Crysis Wars. A to je určeno čistě pro paření po netu. Takže vím, co bych v poslední době mohl zkusit, v připadě nudy.
11.
Elektro120 [profi hráč]
17:26 | 24.července 2009
Jo Crysis i Crysis Warhead sou dost good, mě to celkem baví...
10.
10:56 | 23.července 2009
Jj...Crysis je fakt dost dobře udělaná hra...zatim sem to nedodělal ale skouším to, Já totiž nehraju na Easy ale Normal a to už je fakt docela makačka...jestli tuhle hru chcete dohrát musí te tomu trochu toho času věnovat =))...(načínejte ty hry jednu po druhý a né všechny najednou, je to jako z knihou nečínejte vždy pouze Jednu jinak když si načtete třeba pět tak to skoro nikdy nedočtete a navíc se vám to bude všechno plést dohromady =)) )

Crysis známkuji 1- a 90%
9.
Martin [Admin]
11:10 | 17.května 2009
Můj bratr to pořád hraje, koukal jsem na to a vypadá to fakt dobře. Já jsem spíš ale pro CSS nebo CoD4.
8.
20:30 | 16.května 2009
Mám obě oryginálky ale myslím si že je lepší Crysis warhead řeknu vám že nejlepší je maximum shracks
Zobrazeno 11-20 z 27 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.8762 sekund