To určitě nebude důvod. Pokud sis nevšiml, je to skoro rok, co to bylo napsáno. A kdyby ten Admin měl být, je o něco dříve. Navíc Martin by žádného druhého Amina neudělal, kdyby ho neznal osobně. Možná ani tak ne. Ale s Nanci se musí znát velice dobře, že jí svěřil ty možnosti admina. Ale kdo ví, třeba nemá žádnou pravomoc, jen to má jako napsanou funkci. |
vladik.3: Už zase? Řekl Martin snad "Na začátku května.." ? Ne. Já myslím, že komukoliv kdo se zamyslí to může být jasné. Ale nechte toho již fakt, zde se řeší "Jak se stát Profi nebo VIP" a ne "Nanci je admin!" |
Aprílový žertík v květnu. To na tebe sedí... Ale já tomu nevěřím. A v poště bys' určitě nebyl tak "tajemný"... |
ukrute - on má pravdu , co s tím máš společného ?!? už to neřešte |
No,... Abych Vám pravdu řekl, Martin určitě nic neřekne. Možná do pošty. Mně, když jsem se ho na to ptal, napsal, že mi do toho mi nic není. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5141 sekund |