Fire, doufám, že nemyslíš mě. Prostě jsem (ještě s For-getem) byl jediný, který věděl jak to psát a nebyl VIP+ Já jsem nic nevyžvanil. Forgy na to přišel sám. Podle mě na ICQ/Skypu to musel napsat někdo kdo to věděl nějakému userovi, který by to zneužil no a to se stalo. Takže teď je to tak jak je a můžou to jen VIP+. Aby zase někdo do toho nezačal šťourat. |
Filipkam: Nemohli!
To bylo jenom proto, že nějakej hňup vyžvanil tagy: FILIPKAM Který ti prostě zobrazej stejnou barvu a nastavení jako maj profi hráči. A potom to tady věděli všichni. Mnich: Má pravdu, doslova si tady zmaloval celej chat! Se ani nedivim, žes dostal ban. (Prej, já už sem nechci chodit a pak nebyl den kdy si ty nepřišel.) |
komentama si to neziskas musis mit adminskou duveru a tu ziskas tezko ... |
Userové mohly psát barevně a ted jen VIP ?To je nějaký neférový.Já tu sice rok nebyl,ale když už Profi nemohou psát barevně tak musím být VIP no ...Musím makat |
Díky že mě považuješ za většího než jsem ty.. asi nerespektuješ to co jsem ti navrhl.. ignoruj, nenadávej, neprovokuj |
FILIPKAM: Dřív byli barvy i pro normální usery aby to ulehčilo VIP. <profi>Hnědá <vip>Zelená <moderator>modrá <admin> Adminová xDD (nevím jak má Martin tu barvu xD jestli červenou nebo oranžovou xD) Kubo edit prosím: <moderator>Jakub07</moderator> <vip>Fir</vip <profi>Ukrut</profi> <admin>Martin</admin> |
Jakub > To je pravda. Tady se všichni snaží dostat funkci a proto jsou "hodní". Fir > To taky nevim jak jsi si ho zasloužil ale když tak Martin učinil. Je jasný že něčím jsi si ho zasloužit musel. |
Vím co psal martin(admin) že mohou profi psát barevně.Neszměnilo se to jde to i teď.Jestli jo tak mohu psát barevně ne? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7137 sekund |