FrenFajn: To máš na profi hráče. Já teda ani nevím, čím jsem si VIP zasloužil. Ale je to hlavně o tom přispívat hodně SG a být aktivní, snažit se pomáhat lidem kteří pomoc potřebují a snažit se udržet pořádek |
Jak se stát VIP nebo profi? Já si myslím, že je nejlepší být aktivní, psát dobrý komenty a hlavně se chovat slušně! |
Ten, kdo je aspoň trochu chytrý si dokáže vyvodit z toho, že se ptáš jak získat chceš Adminskou důvěru, že rovnou chceš být VIP. Jinak by ses' neptal. |
já jsem z vás na marzu - zeptám se jak si získám adminskou důvěru a vy hned ,že chci byt VIP ano to máte pravdu ,ale nikde jsem to neřekl |
Takže Vládík chce být VIP, no. Kdo by nechtěl být VIP, že? Ten, kdo chce být VIP by to neměl dávat na jevo. Ten kdo to prohlašuje spíš VIP nebude. Důvěra lze získat všelijak. Stačí si sednou v pokoji a začít přemyšlet, chovat se slušně |
No, třeba OMG tím, že tu nebudeš OMGuovat a budeš se chovat slušně. [eyesroll] |
Je taky zajímavé, když dáte Top Hráči, a zafajkujete SG tým, tak žádná Nanci tam nevyskočí .. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2990 sekund |