Hepaa> To není žádná záhada .. když napíšeš tag < i >, je to vyloženě tag pro kurzívu, ten tag < /i > to jen ukončuje, aby jsi třeba potom mohla napsal jenom tučně bez tý kurzívy, chápeš? =) |
No, nevím, jestli je to záhada, ale teď jsem jednou (když jsem chtěla něco napsat kurzívou) napsala jen < i > (bez mezer) a ono se to udělalo kurzívou i bez < /i > (bez mezer) |
Jo, protože to se nějak podělalo, jak říkal Fir. A daly se taky pryč avatary. Čti si. |
Vladik > To může. Není to tak, že avatar máš s 2000+ kredity. Ale od 2000 kreditů si ho můžeš dát a už ti zůstane.
Samuel mě předběhl, no... ![]() |
vladik.3 --> Pozri sa napr. na zobie. On si dal obrázok, a dali mu mínus kr... Obrázok ti ostane, aj keď máš mínus kr. |
Záhada je, že je to hra č.1600 a je tam, že je 1599 her, ale To už se sem psalo. (59) |
Já taky nevim proč je nahoře nemá a dole jo! Ty vole! Jako když jsem to měl před tim, tak to taky ten člověk nahoře neměl! Řekněte mu něco. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2790 sekund |