Uz viem čo to bolo no skvor kdo moj brat.Som povedal ze ako mi to mohlo zblbnut a brat taky chychyhy no proste zasmial sa a ja som sa ho spytal vasak si to bol ty?A on:Hej a co urobis?Povedal som mu ze ak to este raz spravi tak bude zle.Hadam to nespravi este raz lebo fakt bude zle.Ale pre neho. |
Ano, zblbnutí barev je ale něco jiného. Tady i zmizel ten nápis "moderátor". (Ledaže bys to při vytváření omylem nezkopíroval, ale přesunul...) |
Vojife : asi neviem ale asi preto lebo mojmu PC dakedy kus zablbne a uz sa mi stalo ze ked som farbyl na mojom malovani tak mi zblbol PC a ulozil som to a bolo miesto červenej zelena.Tak asi preto budem musiet asi pred klazdym obrazom kuknut ze ci to nezblblo. |
1. záhada > Záhadné zmizení tématu Nové Nápady. 2. záhada > Záhadné zmizení dvou příspěvků u hry (nikdo je nemazal). 3. záhada > Podívejte se sem na 23. místo v online tabulce. (Je to "fake" od kubistena, to své moderátorství předělal, ale Suzuzi prý ne.) http://www.supergames.cz/obrazek/210031515564.jpg (Proč je Suzuzi černá?) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3074 sekund |