http://www.ulozobrazek.cz/view-116_stejne.png TD = tower defense a obrana je defense psal jsem martinovi ss ale vidím že to tu je |
a ještě něco - k těm online by to bylo pod tím rozdělené (normál , profi , VIP , moderator , pozdeji redaktor , admin např Online: 24 (15) (<brown>4</brown> (<green>3</green> (<blue>3</blue> (<red>0</red> já nemůžu používat pokročilé HTLM tak prosím ať mi to někdo opraví |
to cos udělal s tím maximumem lidí nebyl spatný nápad , já nad tím taky přemýšlel ,ale pak na to zapomněl (ještě bych tam dal rekord dnu (jak je dnes tak ještě nad to (rekord - "počet" a k online taky ) |
eh , to druhé nebo to první ??? myslím že to druhé protože jsi to už udělal |
Martin mal by si to premenovať na "Dnes komentáre" alebo podebne lebo niekto si bude mysliet že jeho komentáre |
vladik > A k čemu by byli zvýrazněny narozeniny? Zbytečná práce.. navrhuji "NE" |
noví nápad: Dnes je 24. 5. 2010 a nebyly přidané žádné nové online hry. Celkem je tu 1631 her a narozeniny má x lidi Dnes je 24. 5. 2010 a nebyly přidané žádné nové online hry. Celkem je tu 1631 her dnes bylo přidáno x komentářů a x z toho byly hodnoceni |
Já bych taky klidně 100Kč měsíčně platil. Už jsem to psal do tématu Nové funkce na SG. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3040 sekund |