Kika > Možná, že je to opravdu o zvyku, ale opravdu se mi to - myslím - nebude líbit ani za týden nebo měsíc. |
To menu je prostě jen o zvyku mě se to taky moc nelíbí, ale za chvilku si na to všichni zvykneme a bude to ok. |
"Online: 20 (155) (35)" > Určitě ne, bylo by to nepřehledné. Dvě závorky, to mi přijde divné. |
nápad , martine srazíš "online a "dnes online" dohromady ?? např. Online 20 (155) v závorce je ten počet v "dnes online" a ještě bych tam přidal - Online: 20 (155) (35) tučně je rekord online ale ne za celej den! |
Martinovi jsem to napsal do pošty podrobněji, uvidíme. =) |
No, fuj... To jsou má první slova, která se mi vlila do hlavy, když jsem uviděl ten "UPDATE" v menu. Mě se to vůbec nelíbí. A proto navrhuji, aby si mohl každý nastavit, co v menu bude mít. =) |
Mám nápad. Pri hre napr. Thing Thing Arena 3(preto, lebo som ju hral) by písalo: Spuštěno 27448x Vydáno 08.03.2009 Hodnocení 82% (563x) Platforma Flash Velikost 6.3 MB Hru v oblíbených ××× Je to napísané hrubším. |
Napadlo ma: Keď si zapnete stránku, že by písalo: Dnes je 22. 5. 2010 a byly přidány 2 nové online hry. Celkem je tu 1628 her. Meniny má Júlia. Ale bolo by to po česky. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4181 sekund |