OMG! Když se vám takhle smaže komentář dejte jednoduše tlačítko "zpět" a máte tam komentář jako nový! |
vladik.3 > ICQ jako komunikační portál stačí, je to velmi rozšířené, kdybych tam měl vypisovat všechny, tak bych pro to musel vytvořit samostatnou DB (ICQ, Skype, FB, Twitter, MySpace, AIM, Steam a další a další a dalsí...) |
Ukrut --> Ja to nikdy nespravím. A na to nikdy nemyslím. |
bylo by pro me hrozne uzitecne aby se mohlo na komentare odpovedet ^^ |
Já teda nevím. Někdo nechává zapnuté PC přes noc. Ráno koukne někdo jiný. "Ha... on už je 8 hodin online..." Trochu divné, nemyslíš? Pokud se toho bojíte, na konci psaní vašeho komentáře si text zkopírujte a jste v klidu. =) |
Mám nápad. Už sa mi to stalo veľa krát. Možno aj iným. Neviem. Tu to je: Keď píšem komentáre. Budem nad ním sedieť cca 15min. Dám "Odeslat" a odhlási ma to a komentára nikde. To ma naštve. To je asi dlhou neaktivitou na SG. Chcel by som, aby sa odhlasovalo v panely "PŘIHLÁŠENÍ" a nie dlhšou neaktivitou! |
Podle mě ICQ stačí. Mám přece ruce a klávesnici, můžu si zažádat v poště o skype, ne? |
Mám nápad (a s ním možná bude souhlasit hodně lidí) co kdyby jsme si mohli dát do profilu i skype ??? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5241 sekund |