FF> A jak to zabrání mínusování? To že ti napíše k tomu kravinu a ty to řekneš moderátorovi je to samý jak když si to přečte moderátor v "Logy komentářů" a myslím, že by i těch plusů ubylo, protože už vidím jak všichni vymýšlí co napsat... známe svý lidi... |

Jj toto tu už viacero ludí spomínalo a podla mna by to bolo dobré . Určite každého riadne nasere ked napíše dobrý a dlhý koment a niaky pako čo sa regne a je tu new Vám dá mínus . |
No já mám nápad a myslím že by SG prospěl: Každý kdo by někomu chtěl dát +nebo- musel by napsat tomu hráči proč mu ho dává. Prostě by se tam objevila taková tabulka kde by to musel napsat. Byla by na to speciální schránka aby nám to zbytečně nezaplavovalo poštu. Jo a taky by asi bylo dobré kdyby se to posílalo také Martinovi nebo někomu z moderátorů aby když někdo napíše např. as. Aby se to hned nedávalo na Bonz. Ten hráč kterému by přišla zpráva s nějakým nesmyslem by to řekl tomu někomu komu by se to posílalo a napsal by například: FrenFajn mě dala - a napsala k tomu nesmysl. A pak by se ten někdo podíval do té zprávy kde to FrenFajn psala a byl by za to nějaký trest. Vím že to zní trochu složitě ale nemuselo by se podle mě řešit takové to mínusování co je teď. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8681 sekund |