samuel.f: A proč bys měl dostat 100kr. ? Chceš co nejvíc kreditu? Nebo jako co? |
samuel.f: Jako tim míníš, že kdyby např. Vlasec vyhrál soutěž tak bys dostal 100kr?
Můžu se zeptat proč? Ukrut: A kdo by to podle tebe mazal? Kdyby komentáře nic nestály tak by tu bylo nejméně 500komentářů typu: "Super hra/blbost" Nemyslíš? |
Napadlo ma, že keď nejaký user napr "Vlasec" vyhrá tohtoročnú súťaž alebo inú ako napr "werca.beruska" tak by im pridalo aj iným po napr. 100 alebo 200 kr... |
Já osobně zastávám názor, že by napsat komentář ani případná reakce nic nestála, smazaní by ovšem bylo mnohem dražší. |
no, to by se eště vymyslelo, ale jak je pokaždý třeba příspěvek jestli vám ta hra de, tak by se na to akorát dalo reagovat, protože když pak někdo napíše že ne, tak mu hned dávají - |
lukas.k: A stála by něco ta reakce? Já bych to dal aspoň na 10kr. |
Mě napadlo, že jak jsou komenty u her, tak že by šlo například na ten koment "reagovat". Bylo by tam tlačítko (jako je to na YT), ale omezil bych to na určitej počet reakcí, aby se tím nepitvořil rozměr strany a taky by ty reakce nemohli být hodnoceny... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.1979 sekund |