Podle mě je v současné době dost hráčů, kteří píší komentáře způsobem "O čem to je? bla,bla,bla.... Ovládání: něco, něco, něco..." a navíc to píšou jako jedni z prvních, takže to ovládání je napsané. =) btw. Stačí trochu zapátrat ve hře a najít si to ovládání přímo ve hře. A komu jde o kredity? Kredity jsou na nic. =) A také se dá odhadnout z kategorie hry, jak že se to bude ovládat. Třeba logické hry nebo TD (Tower Defense) hry se obvykle ovládají myší. 3D Střílečky W,A,S,D nebo šipky a myš. =) |
Ale nesouhlasím ani s tebou Ukrute.Souhlasím vlastně se vším co jsi napsal ale v případě že do komentářů ovládání nikdo samostatně nenapíše se tam objeví spousty komentářů s otázkami:Jak se to ovládá?? atd. A právě tomu já chci zamezit.Proč by tedy (jako je tomu např. u www.superhry.cz nebo www.herna.biz ) nemohlo být ovládání napsané i tady??Myslím že by to lidem ušetřilo sposuty času,námahy a snad i kreditu. |
Mixter má pravdu. Ano, to je blbost. Napsat ovládání může kdokoliv. Nejen Profi-hráči mohou mít pěkný a obsáhlý komentář. =) Je (nechci říkat povinností) každého, kdo o té hře ví něco, co není v popisu hry, napsat to. =) Ať už se jedná o tipy, triky, rady nebo ovládání či zhodnocení. =) |
??? Tak to dost dobře nechápu.Když sem Martin vloží hru tak je na profi hráčích aby k ní napsali ovládání?? tak to je s prominutím docela blbost. |
Já vím,toho jsem si všiml ale stejně..kdyby to bylo u každé hry a napsané zvlášť,bylo by to přehlednější a lidi by se nemuseli plácat s tím - "jak se to ovládá??" |
Mixter> Pri niektorých hrách je ovládanie aj v popise hry.. Ale dobrý nápad.. |
Mám nápad že by se mohlo udělat pod popisem hry další odstavec a tam by bylo ovládání hry..zachitil jsem že se spousta lidí pak ptá v komentářích na ovládání hry a takhle by si mohli ušetřit kredity atd. podle mě by to byl docela dobrý přínos...co myslíte?? |
Presne... Som zabudol, že to je súťaž na ceny... Tak ten nápad ruším... |
samuel.f> To není soutěž o kredity, ale soutěž o ceny, tak není co řešit .. A je nesmysl, aby jsi to dostal ty, když vyhraje někdo jinej.. nějak tě nechápu chlapče |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2391 sekund |