K těm HigSkore hry bychom měl nápad že každý kdo je regisrtován na SG ta umístil by se v tomto poředí takto:prvních 100míst dostal by za to 25Kreditu prvních 50 míst 50kreditu prvních 10 míst 75kreditu 1místo 100kreditu [ODMĚNU BY DOSTAL POUZE 1ZA TÝDEN] Pokud by se udržel Př: na 1 místě tak další týdem by dostal těch 100 kreditů znova |
Gamer> Mně se to líbí x) Jen nevím jak si to představit tady xD bylo by to takový nezáživný.. ale nováčkům by to pomohlo =) |
Mám nápad. Mohlo by sa tu spraviť vyhľadávanie v obľúbených hrách. Veľa ľudí by to ocenilo... A fungovalo asi tak: Ja si to predstavujem tak že keď si zapnem moje obľúbené hry tak by boli všetky hry a nad hramy by bol ten vyhľadávač... ?? |
Napadlo mě (ale je to takový doplněk) že by někdo kdo má zkušenosti s tvorbou videí mohl vytvořit nějaké video které by ukázalo co všechno může SuperGames nabídnout. A mohlo by se to potom dát do nějaké kategorie jako třeba "Uvítací video" nebo tak něco, ale je to docela hloupý nápad, ale třeba se to někomu zalíbí nevím =) Ale chtělo by to vážně někoho kdo se tím dlouho zabývá tím vytvářením těch videí. |
Mám nápad udělat novou Kategorii her - Highscore hry.Myslím že by to byl docela dost velký přínos pro SG,protože skoro každý chce překonávat rekordy (Highscore hry). |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4406 sekund |