Mně by se tu docela zamlouvaly Sigy...(Signatury - podpisy) Je to na většině fór, ale tohle na SG až tak úplné fóro, jak jsou jinde, není... ty bývají širší, ale i tak si myslím, že by to šlo... Sigy jsou vlastně vždy když napíšete do nějakého topicu příspěvek, tak pod tím příspěvkem je taková čára a pod ní je obrázek(sig) v předem dohodnutém rozlišení (aby to neroztahovalo stránku) Na některých fórech si do Sigů můžou dávat i víc obrázků, ale to by potom stránka nestačila, taky bych nedával možnost gifových sigů, protože to se většinou objevují spíše takové sprosťárny A nebo de do Sigu dát i třeba nějaký slogan, heslo kterým se řídíte, nebo tak nějak. Jestli bude nový vzhled SG, tak bych tam tuhle funkci určitě uvítal... |
samuel>> Tohle už tu bylo a je to v řešení, až bude to nové SG, tak se to tu třeba objeví ;P Elektro>> Pěkné, ale zbytečné.. |
Mám nápad.. Keď niekto píše komentár. Dole pri odoslať by bolo tlačítko "náhľad" Slúžilo by na skontroľovanie komentára, či som sa nepomýlil pri HTML... PS: Elektro, dobrý nápad |
A samuel čo by nevedel Martin spraviť ??? A nepoznáš téma SuperGames vs Webgames |
A ešte ma napadlo, v pravom Menu by mohlo byť "Přátelé" a tam by sme si mohli pridávať priatelov.. |
Ja by som chcel kategóriu MultiPlayer hry... Ale zase neni ich tu moc... |
už tu nachvíly byl,ale nikomu se nelíbyl tak ho zrušil.Kromě toho by bylo mnohem víc spamů |
Podľa mňa je CounterStrikov nápad dobrý. Mám nápad. Komu sa páči tento chat ktorý tu je? Mohol by ho Martin vylepšiť. Mohol by byť chat taký aký je na ICQ. PS: Martin, keby si to nevedel spraviť, pomôže Ti admin Webgames.cz |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3107 sekund |