Zapomenuté heslo

Funkce (sponzor)

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
28.
Vlasec [VIP člen]
20:28 | 30.srpna 2009
Já proti sponzorství nic nemám, proti nějakému ocenění toho, že někdo zaplatil taky ne.

Narazil jsem ale už i na stránky, které byly původně zadarmo, pak se tam objevily nějaké možnosti získat výhody jako sponzor a ve finální fázi ti, kdo sponzory nebyli, přišli i o to, co dříve mohli.

Prostě nijak se nebráním sponzorství ani nějakému ocenění za příspěvek, dokud to nediskriminuje neplatící stylem pay or die.
27.
Vamaka [profi hráč]
19:42 | 29.srpna 2009
No souhlasím s Rave a Kobylou, nejlepší by bylo kdyby se napsalo ČÚ jak říkala Rave, myslim, že by lidi, kteří to s SG myslí vážně určitě poslali i bez toho, aby měli nějaký funkce, třeba já bych klidně poslal, kdybych měl účet, už jen kvůli tomu, kolik jsem tady strávil času a kolik jsem získal zkušeností a poznal lidí, bych nebrečel nad nějakou stovkou jednou za čas
26.
1:21 | 29.srpna 2009
Tak to by mohl zdarma ke svemu sponzorství dostat (žádný něco za něco, byla by to podmínka sponzorství) zkrácení nicku zdarma - šmik! DD Případně omezil délku Nicku, ale to už je na delší povídání a rozhodně né sem
25.
1:16 | 29.srpna 2009
hehe... třeba malý měšec, jo?! a nedej bože když by přispěl někdo s dlouhym nickem a ještě funkcí
24.
1:10 | 29.srpna 2009
Tak jsem si to nechal trochu uležet a měl bych takový kompromisní návrh:
Sponzor nebude funkce jako taková, ale dotyčný bude mít u sebe (např. vedle hvězdiček) malou ikonu. Tím bude jasně vidět, že přispěl a zároveň to nebude komerční, protože za svůj příspěvek nedostane žádné zvláštní funkce či privilegia. Bude pouze takto označen, tím pádem se jedná o dar a nikoli o zakoupení něčeho navíc (viz možnosti jako vip apod.)
23.
1:03 | 29.srpna 2009
No ono to čím starší tím rozumnějsí moc neplatí... =/ když vezmu takového desetiletého raru, tak je mnohem rozumnější než většina těch, co tvrdí (!), že jim je 14-17 =))) ale je pravda, že výjimka potvrzuje pravidlo =)

Víš co, s těmi penězi - jak jsme říkali, dej si sem někde info s ČÚ, kam Ti někdo může poslat prachy, když chce přispět, ale víc bych to nějak neřešila
22.
Martin [Admin]
0:59 | 29.srpna 2009
Prozatím nechám funkci sponzor u ledu, bylo by s tím více problémů než užitku. Ale jsem rád za tu spoustu informací, co jsme si vyměnili
21.
Martin [Admin]
0:45 | 29.srpna 2009
Proto jsem se v úvodu zmínil o tom věku, počítam s tím, že čím starší, tím rozumnější, abych se vyvaroval tomu, co tady Rave říká, protože má naprostou pravdu.
20.
0:25 | 29.srpna 2009
No Ravennka má pravdu osobně sem si to uvědomil teďka
protože když si nějakej Spamer který má konto objedná tutu funkci tak muže být větší nepořádek než sním byl ale také by se to mohlo udělat jenom proty co něměli vážnější problémi z moderátory takže by se to mohlo i vyřešit
19.
0:22 | 29.srpna 2009
Takže hodláš dělat funkci pro 3 lidi? Že jim nevrazíš to VIPko...

Navíc imho komerčnost začíná u té nabídky něco za něco. Ne že chci něco podpořit (dát někomu dar), ale něco si kupuju, V tom já vidím tu komerčnost.

Hlavně tady v té koupené funkci vidím jeden zásadní problém - hráč bude dělat problémy, my ho umravníme, on začne prskat, že si přece něco koupil a teď nemůže vůbec psát a je mu to k ničemu... a to je ta lepší varianta Nebo třeba "já jsem si zaplatil, tak jsem teď king..." a podobně v tomhle vidím velký problém.
Zobrazeno 1-10 z 28 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
8
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4250 sekund