Zapomenuté heslo

Funkce (sponzor)

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
8.
23:46 | 28.srpna 2009
Myslím, že psychologický efekt funkce, jsme zde viděli a známe všichni...
7.
Martin [Admin]
23:45 | 28.srpna 2009
Ravennka> Před těmi 10 dny jsem byl proti. Snad mi nemáš za zlé, že jsem změnil názor, navís ta funkce bude dobrovolná a sponzorský dar bude velmi malý.

Kobyla> Zatím je to jenom návrh a podle mého odhadu bude sponzorů asi tolik jako VIP členů, takže nepočítám s tím, že na tom zbohatnu.
6.
23:43 | 28.srpna 2009
Tak stačí napsat do kontaktů číslo účtu, příp nějáký specifický symbol a kdo bude chtít přispěje... Navíc myslím, že větší jednorázová pomoc by byla výhodnější vzhledem k bankovním poplatkům. Navíc vzhledem k věkovému složení bych řekl, že to k celkovému počtu registrovaných uživatel bude malé množství. Navíc by to bylo anonymní tudíž nezjištné a tím pádem i nekomerční - tak jak jsi na srazu říkal, že chceš sg držet. Pokud si zde někdo může něco (v tomto případě funkci) stává se to komerčním, ať chceš nebo ne... Nehledě k tomu, že v tom vidím ty problémy, kdy děcka budou chtít mít funkci za každou cenu a ty rozruchy v rodině, protože děcka budou chtít, aby jim rodiče zaplatili funkci...
5.
23:41 | 28.srpna 2009
A tos nevěděl před těmi 10 dny, nebo kdy to bylo?! Mě jenom udivuje, že teď děláš pravý opak toho, o čem jsme se bavili. A to jsme něco takového navrhovali a Ty jsi byl proti...

BTW doufám, že teď lidí bude tolik, abychom se dočkali těch aut a platu
4.
Martin [Admin]
23:38 | 28.srpna 2009
Je to proto, že už jsem se nejednou setkal s tím, že někdo chtěl SG finančně pomoc. Takhle by měl možnost.
3.
23:38 | 28.srpna 2009
Taky mám takový pocit, že se od srazu dějí věci přesně inverzní, než jsi Martine na srazu hlásal... (pro příklad toto, nebo hodnocení komentářů...)
2.
23:36 | 28.srpna 2009
Neříkals, že takovouhle funkci tu dělat nechceš?! Že si zakládáš na tom, že SG bude zadarmo? Jsme to řešili ještě na srazu přece... teď jenom koukám a rozum mi nad tím zůstává stát...
1.
Martin [Admin]
23:33 | 28.srpna 2009
Napadla mě nová funkce (sponzor)

Sponzorem by se stal někdo, kdo by finančně pomohl SG. Pomoc by byla např. 100,- Kč / měsíčně a tím by se aktivovala funkce (sponzor na 30 dní = 1 měsíc).

1. Admin (stará se o chod SG a o všechno ostatní)
2. Redaktor (vyhledával a přidával by online hry, včetně recenze, obrázku)
3. Moderátor (dohlížel by na komentáře, příspěvky a kredity)
4. VIP člen (vážená osoba SG)
5. Sponzor (finanční pomoc SG)
6. Profi hráč (psal by tipy triky atd.)
7. Registrovaný člen (spousta výhod viz. stránka registrace)
8. Neregistrovaný člen (může hrát, stahovat a hodnotit online hry)
Zobrazeno 21-28 z 28 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4767 sekund